Официалният Supernatural топик

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Xellos
Moderator

Re: Официалният Supernatural топик

Post by Xellos » Mon Jan 18, 2016 5:38 pm

Абе малко цветно разнообразие ми е сред oстаналите Бастуни, дори гледах дали Ruth Connell озвучава нейде из Brave някой глас ама тц (Мерида в някаква геймка всъщност) :D Иначе да, малко преиграва, aма е достатъчно добра та всички като разберат каква им е връзката с К да казват - Ахааа Това обяснява много неща :D

Фелиша Дей по принцип е много сладък нърд, ама поне ей те тонинко актьорски талант да показваше тука :(.

Абе изхабено като китайска тениска кисната в белина е вече сичко. Дори Амелия замря в тинята явно напоследък.

Изгледах първия еп от 11, Амара
Spoiler: show
не радва нещо окото за сега като актриса, като се има предвид на кво е весъл ffs ма да не прибързвам. Но пък е логично да шипне с Дийн... ако пишеш фенфик, а не ти плащат за сезон 11...
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Jan 18, 2016 9:42 pm

Xellos wrote:Дори Амелия замря в тинята явно напоследък.
A???

Аз спрях да гледам след края на 10ти сезон, щото чакам 11ти да свърши и да го гледам накуп. Затова спрях и да коментирам тука, въпреки че си пускам отделни епизоди, дето са ме кефнали, покрай Петя, която ми цвили на Скайп. Братята много ми липсват и мисля, че положението ще е като с Гинтама - просто форевър ще си въртя любими епизоди с тях като усетя, че ми е домъчняло. Иначе за сезони 8-11 внимавах да не коментирам много, щото бая хора не са ги гледали и не исках да ги оспойля.

Иначе онова с дъщерята на Кастиел се предполагаше да е отражение на начина на мислене на двамата братя в тоя момент. Дийн искаше да бъде оставен намира и затва викаше на Кастиел да остави дъщеря си намира. Сам искаше да спасява задника на Дийн и затва викаше на Кастиел да ходи да я спасява. Ор съм съч шит. То те минаха през толкова много лайна и убиха толкова много хора с глупостите си, че вече си говорим за статистики кат през втората световна война, вместо за отделни човешки трагедии. Всъщност, това не ми е проблем - т.е. не ми изглежда алогично. Но и на мен ми липсва простотата на първите сезони и усмихнатите братя, дето успяваха и да се забавляват от време на време.

В момента гледам Dark Angel, ма съм му на първия сезон. Алек го няма все още. Засега концепцията за Х5, Мантикор, прогерията, етц. ме кефи, но като цяло си е дупка сериалчето. Страничните персонажи в Jam Pony са абсолютното дъно. Толкова много скука, всичката в тва Jam Pony събрана... Джесиката е godly, хакера кефи, но до момента не са демонстрирали и една йотичка от химията, която видях между Макс и Алек в рамките на няколкото минути от първи епизод на втори сезон. Зак прилича на кроманьонец и ми е безразличен. Лошковецът е океен, ма нищо особено.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jan 19, 2016 11:47 am

А, моя грешка мислех, че си по-назад с материала :).
Дам петята има да го гледа с години с тва темпо.
Абе май се пооправи за сега сезона доколкото им е възможно, ама май ще взема да го изчакам и аз целия.
The MEEEGA Coven... because is better than the Great Coven :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jan 21, 2016 9:26 am

Поръчах си първите два сезона на Supernatural на BDта. Очевидно ще си прецъквам епизоди от тях, а и искам да видя екстрите. Мисля да поръчам до 6ти включително. Останалите не ме интересуват особено и ще си ги гледам на Нетфликс, ако толкоз ми изтрябват.

Иначе, минахме първи сезон на Dark Angel с превъртане на всички сцени, които не бяха свързани с Мантикор или с Макс и Логан. Сега гледаме втори сезон и всеки епизод с Алек предлага по нещо яко. Alec is love. Ма много е як, начи, и на фона на barf inducing романса между Логан и Макс, блести като скъпоценен камък направо. Продължавам да го шипвам с Макс - утепали са се един за друг, докато онова между Макс и Логан е толкова изфабрикувано, насилено и ялово, че няма накъде. Постижение е, че успявам да разделя Алек от Дийн и въпреки че и двамата са безкрайно ярки персонажи, някак успяват да съществуват като отделни личности в главата ми. По тази причина, мисля да обявя Дженсън Акълс за бог. Ако се окаже, че е трансгенен, изобщо няма да се учудя.

Поръчах си и двете книги, които завършват сериала. Дано Алек и Макс се съберат в тях. Историята също ми е по-интересна сега във втори сезон - разните там мутанти ме вълнуват много повече от мелодраматичните семейни изстъпления на Макс с разни като Зак и прочее. Появи се няква антична форма на Мантикор, която засега ми е доста тъпа. Да видим нататък.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 21, 2016 11:17 am

То в DA няма много контент нататък, резнали са го в крачка, ама разбираемо де, аз така и не стигнах да прочета книжките докато бяха при мен с двд-тата за кратко са ми стана любопитно :D Имаше яко бд издание до 7ми бокссет с кво ли не екстри, щеше да ти свърши работа и то ценово май? Майкъл Уедърли и на мен не ми пасва с Джесика, аз си го знам като Динозо от NCIS, там героя му бтв некъде се бъзикаше в сериала за нещо, че шансовете му били като да бъде с Джесика Алба. small ting but кефи :) Иначе Дженсън доста го ритат в чатала в тия сериали женските :D
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

penzata
Forsaken

Post by penzata » Fri Jan 22, 2016 2:12 pm

Подновявайки го, най-накрая, от втори епизод, седми сезон, защото не бях сигурен какво съм гледал преди, разбрах, защо навремето го заебах: нелепицата на Дийн в края на трети епизод. :dash:
Сега отново съм пред дилема. :unsure:
The hardest battles are fought in the mind.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jan 22, 2016 6:21 pm

@penzata
Виж някъде синопсис на 7ми сезон и почни направо от 8ми.

Хаха, Ники, в SPN май на Сам топките го отнасят повече. В Dark Angel имаше един доста брутален шут в чатала, ама то Алек нали има ускорени регенеративни способности...
Между другото епизодът, в който ни разправят за мисията му като даскал по пиано беше ОТВРАТИТЕЛЕН. Спряхме го малко преди края - МРАЗЯ като вземат супер як персонаж като Алек и му залепят мързеливо написана клиширана мелодрама като тая. Поне в следващия епизод се държеше като себе си и се гавреше с Макс и Логан, за това,
че не са намерили време за секс цяла година.
А Александър още страда за
симпатичния дебеланко Brainiac. Искаше да го оставят за постоянно в сериала.

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Jan 23, 2016 11:01 pm

Някво аниме Supernatural намерих и мисля да го прецъкам тея дни. Даже ще пробвам английския дублаж, щото Джаред Падалеки озвучава Сам, а Дженсен Акълс - Дийн в последните два епизода.

Иначе приключихме и втори сезон на Dark Angels, който ми хареса повече от първия, но като цяло сериалът е доста зле написан. Атмосферата не е лоша и има 1-2 яки персонажа, ама останалото е доста тъжна гледка. Последните два епизода бяха доста яки обаче и се разбих от кеф, когато Лита приложи урагана на Макс. :lol:

Алек продължава да ми е нумеро уно. Той беше някакво култово присъствие като Спайк в този сериал. Сега си чакам книгите и междувременно ще си чета фикове. Това е до момента най-любимата ми сцена между Макс и Алек:
Alec: "Trust me," she says. "We'll be in and out in five minutes." We've been in here an hour!

Max: Shut up!

Alec: Check and see if the guards are still there.

Max: Still there.

Alec: How many?

Max: Two.

Alec: Two? Max, I think we can take them.

Max: Not before they trip the alarm. Better wait for the next shift change.

Alec: Hey, wanna know what I'm doing with my share of the money?

Max: No.

Alec: Fine. Rude, but fine. What are you gonna do with yours?

Max: Donate it to charity.

Alec: Yeah, right. I'm thinking, what? New motorcycle? New apartment? New boyfriend? New DNA markers for current boyfriend?

Max: He's not my boyfriend.

Alec: I can't believe this! I've been stuck in this closet for over an hour to facilitate you having sex! That's what I've been reduced to. I'm a pimp.

Max: It's not even like that.

Alec: Yeah, yeah. Tell me--tell me that he's worth all this trouble, Max. I mean, tell me how he... how he rocks your world. Something...... Maxie. Hey. You and Logan have done it, right? I mean, before this whole virus thing, you knew each other for like, what, a year? Max?........ Oh, could you two be more lame?

Max: Not that it's any of your business, but... with me and Logan, it was just never the right time.

Alec: Oh yeah, yeah, I can see how the right time might elude you... for a year.
:lol:

Thank you, Alec, for existing and making this show bearable.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jan 24, 2016 10:42 am

Викаш лека полека по филмографията му :D
Гледам играл е и в Смолвил доста епизоди 22. И главни роли в някакви подозирам бози като Кървавият Свети Валентин и Oбсебване :D

И аз мисля да оставя да свърши тоя сезон и пак по диагонал евентуално някога.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jan 24, 2016 11:58 am

Image
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Sun Jan 24, 2016 1:27 pm

В последния епизод (11-10) имаше една шегичка, на която се смях с глас :mrgreen:
Sam: But let's say you gank her. Then what?
Lucifer: ...I move to L.A., solve crimes...
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Jan 24, 2016 8:06 pm

Реших да подобря общата естетика на форума, като си туря аватарче с Алек. :heart:

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jan 24, 2016 10:09 pm

Аз пък чаках да постнеш нещо за което да линкна това :).
Image
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Jan 25, 2016 12:06 am

Хахаха,да.

Аз обичам Дийн повече от Алек в тоя ред на мисли, ама няма да си сложа аватар с него щото ми е някак неудобно - имам твърде много респект към него и не мога да се лигавя по тоя начин. :lol:

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Jan 25, 2016 6:07 am

Хаха, днес е рожденният ден на Дийн. :lol:

А да ни е честито на всички! :lol:
Attachments
dean_birthday.jpg
dean_birthday.jpg (11.8 KiB) Viewed 4054 times