Spy - общо взето тъпичък, като най-забавното във филма беше героя на Джейсън Стейтъм - дебилен до немай къде и малко встрани от ролите му на нахакани типове през последните няколко години. Мелиса Макарти дразнеше доста, Джъд Лоу не се напрягаше да изпъкне по някакъв начин и въпреки няколкото намигвания към Бонд поредицата (стана модерно да го правят напоследък) не беше нещо особено и като комедия и като уж шпионски екшън.
Hot Pursuit - Рийз Уидърспуун и София Вергара в типична комедия за жанра, но като цяло не беше трагична, посмях се малко на определени места и след края му го забравих напълно

Home - поредната анимация на Дриймуъркс, която абсолютно с нищо не ме впечатли, даже ми доскуча малко след средата, но го изгледах докрая - явно има криза за оригинални идеи при тях, като най-доброто напоследък излязло от компанията за мен беше The Croods

The man from U.N.C.L.E. - на мен лично много ми хареса (като изключим няколко разтеглени сцени), но всичко друго ме израдва стабилно, музиката беше едно от запомнящите се неща в цялата картинка, на няколко момента се усетих, че се смея само аз в киното, но явно аз съм нещо сбъркан, понеже останалите в киното (предимно пубертети) останаха безмълвни

Имаше намигвания към болшинството шпионски филми out there, не съм гледал сериала и не знам доколко е верен на оригинала, но се забавлявах докато го гледах. Операторското майсторство беше на ниво, химията между двамата главни герои на места не се получаваше, но да се надяваме, че за продължението ще изгладят тези дреболии

За другия месец съм си набелязал The Maze Runner продължението, да видим там какво ще се получи.