Персонажът на Нощния крал ми се струва твърде важен (и придобиващ все по-голямо значение с напредването на историята), за да си правят Д&Д свободни съчинения с него.

As for the Night's King (the form I prefer), in the books he is a legendary figure, akin to Lann the Clever and Brandon the Builder, and no more likely to have survived to the present day than they have.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Ако стане така и с финалния епизод, това си го слагам в подписа.Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Зависи от гледната точка ... хората за 5 сезона се научиха да не се привързват към никой герой. И че се случват гадни неща на симпатичните. Оттам шоуто автоматично става безинтересно, защото хората не са ангажирани.Dante wrote:Да, и аз съм потресен от това колко малко се коментира с всеки изминал сезон, а сега се случват най-интересните работи...
That.The Dragon wrote:Зависи от гледната точка ... хората за 5 сезона се научиха да не се привързват към никой герой. И че се случват гадни неща на симпатичните. Оттам шоуто автоматично става безинтересно, защото хората не са ангажирани.Dante wrote:Да, и аз съм потресен от това колко малко се коментира с всеки изминал сезон, а сега се случват най-интересните работи...
Бате, аре използвай някой друг аргумент в полза на сериала освен 2edgy4u, щото тук сме гледали и по-травмиращи и мракобесни неща от GoT. Тук няма обидени от ОМГ зверствата! тоя сезон, а по-скоро от мързеливото писане на двойното Д. Последно съм чел всичките книги преди две години и половина, ама пак е силно out of character постъпката на Станис, щото каквото и да е бил готов да направи, винаги е казвано че баш своето семейство т.е. това което е създал, а не братята си, примерно, никога не би преебал. Ако не от друго, от елементарна лоялност и да си запази репутацията.passer-by wrote: Който още храни упорито оптимистични очаквания, наистина по-добре да превключи на други заглавия и телевизионни канали, а тая тема да заглъхне, ако това е причината за постепенното замлъкване в нея. Просто Троновете (съответно Песента) няма за цел да ни е благо, уютно и слънчево на душата, а да покаже, по израза на Мартин, "суровото правдоподобие" на живота в средновековен свят в период на криза. Мислех, че за пет години вече е станало ясно.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests