http://guildwarstemple.com/dragontimer/ ... langKey=en
Карма ис а бич. Като цяло не са много полезни нещата дето може да се купят докато катериш скоростно лвл определено, то и падат тон поушънки за карма та не е беда. А и стават само за изтриване после, дори не се продават малко от малко.
Ще поразцъкам да видя сторитата личните на различните герои най малкото, макар че нямам с кой да доутрепам Зайтан за сега. Енд гейм куестите и дънджъните са ми твърде много работа вече.
Мен поне само хипер малката банка дето сички я шерват ми лази по нервите с това разширяване само с $. Купил си си шибаната игра не е като да си фрии ептен. иначе 15 слота торби са ми ок като тъпча материалите в банката на всяка оборка, което също е досадно на ръка да правиш всеки път.
Инжинера най си ме кефи, с огнехвъргачка и турети за сега. Може и да дигна 2-ри герой месмер за фъна и с него да мъча скапаните садистични висти и тн... не ми е представата за фън да целя някакъв мизерен пиксел в текстурите за да се катеря някъде залудо.
А, и цените за телепорт са скандални!

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”