Разни
- tigermaster
- Elder God
@AlDim, то и аз недоволствах от това. Май всичките филми на Нолан от "Престиж" насам са с тотално оплескан звук и музика, а те ще ги номинират...
Иначе, аз за звуков монтаж и микс "Оскар"-а го присъждам на "Need for Speed", ей така - понеже точно в това отношение този филм е изпипан перфектно, че и отгоре. (А и си беше як филм в цялост...)
Що се отнася до Левски, мен пък идеята да го представят като екшън-герой ме кефи бая. И псуването не би било проблем, макар че изрази като "Да ти *** майката" ме съмнява да са се използвали в ония времена. Просто... Да се направи кадърно. На това като му видях трейлъра, лошо ми стана. Не знам защо някой би гледал четири часа некадърност...
Иначе, аз за звуков монтаж и микс "Оскар"-а го присъждам на "Need for Speed", ей така - понеже точно в това отношение този филм е изпипан перфектно, че и отгоре. (А и си беше як филм в цялост...)
Що се отнася до Левски, мен пък идеята да го представят като екшън-герой ме кефи бая. И псуването не би било проблем, макар че изрази като "Да ти *** майката" ме съмнява да са се използвали в ония времена. Просто... Да се направи кадърно. На това като му видях трейлъра, лошо ми стана. Не знам защо някой би гледал четири часа некадърност...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Хубаво ревю, много ми хареса това че не се хващаш за това доколко исторически е коректен образът, а за недостатъци на самия филм, който звучи потресаващо. Гледах и някакво включване на режисьора, който обясняваше, че който не е харесал филма, трябва да го гледа, докато го хареса и че тези, които не са харесали филма са същите, които са се радвали при обесването на Левски (човекът не рарешава да му пречат неща като елементарна логика), та допускам, че и филмът може да е пострадал от недостатъците на характера му. Бтв, не че съм непорочна госпожица, ама принципно изпитвам лека ненавист към широкото използване на "цици" вместо "гърди" в сериозни текстове. От друга страна, може би в тази високопарна лента са си били точно цици в контекста на сцените...Super M wrote:Скандализиран съм от тъпотията на "Дякон Левски". Отидох с високи очаквания и много позитивна нагласа, но останах крайно разочарован. На който му се чете, ревю в блога:
https://troshanov.wordpress.com/2015/02/17/levski/
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- tigermaster
- Elder God
Пък едно време Максим Генчев се снимаше в ето такива култови неща:
http://vbox7.com/play:dd9035829e
http://vbox7.com/play:dd9035829e
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Бе трябва да имаш мозък на едноклетъчно, за да се изебаваш толкова грозно и гнусно с Иняриту. Отвратително просто. За сметка на това речта на Иняриту беше много добра.
Патриша Аркет също фейлна епично с обясненията си как POC + ЛГБТ хората трябва да се борят за равното заплащане на белите жени в Щатите.
Ема Стоун беше изключително изящна и доста ме е яд за нея. Радвам се за всичко на Бърдман. Интерстелар ми е леко втф.
И ОМГ Еди Редмейн не е на 20 години?
Патриша Аркет също фейлна епично с обясненията си как POC + ЛГБТ хората трябва да се борят за равното заплащане на белите жени в Щатите.
Ема Стоун беше изключително изящна и доста ме е яд за нея. Радвам се за всичко на Бърдман. Интерстелар ми е леко втф.
И ОМГ Еди Редмейн не е на 20 години?
Не се съмнявай. Цитирам Анонимната българска хроника по препис от XVI век: "И когато Кантакузин видя, че не може да прехранва войниците по катъргите, понеже не достигаше хляб и свинско месо, а и самата съкровищница всекидневно се изпразваше и дукати а сребро не достигаха, обмисли това н изпрати пратеници в Търново при българския цар Александър11 да му помогне за прехраната на морската войска, за да пазят брода. Българите обаче, когато чуха това, насмяха се и поругаха гърците, като не само ги обадиха, но ги напсуваха на жена и майка в ги отпратиха празни..."И псуването не би било проблем, макар че изрази като "Да ти *** майката" ме съмнява да са се използвали в ония времена. Просто...
Какво зората? Ние сме Урук-хай — не спираме да се бием ни денем, ни нощем, ни в ясно време, ни в буря. Идем да убиваме под слънце и луна. Какво зората?
В какво се състои лошото отношение към Иняриту, нали неговият филм спечели, и то повече от една награда?Litz wrote:...толкова грозно и гнусно с Иняриту. Отвратително просто.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Ако са приятели и е няква тяхна си вътрешна шега, не виждам да е кой знае къв проблем:
http://www.huffingtonpost.com/2015/02/2 ... 35324.html
Може би ще е добре да не се обиждаме от нещата, които не обиждат тези, към които са насочени все пак?
Ако човек погледне на това в рамките на дебата, който се вихри в САЩ срещу имиграционната политика на Обама и като вземем предвид че и миналата година наградиха мексиканец, всъщност тоя лаф стои като нелош сарказъм.
http://www.huffingtonpost.com/2015/02/2 ... 35324.html
Може би ще е добре да не се обиждаме от нещата, които не обиждат тези, към които са насочени все пак?
Ако човек погледне на това в рамките на дебата, който се вихри в САЩ срещу имиграционната политика на Обама и като вземем предвид че и миналата година наградиха мексиканец, всъщност тоя лаф стои като нелош сарказъм.
Аз напълно допускам, че те може да са си приятели и да си говорят по този начин, но в тоя случай е важен контекста на въпросната шега и в този случай не се адресира само Иняриту, а цялата мексиканска общност. Със същия успех можеше да попита кой е дал на Еди Редмейн зелената карта или на всички неамерикански актьори през годините, но никой не го прави?
Тая шега на тази сцена в този момент е неподходяща. У тях си Шон Пен може да си прави какво си поиска.
Othering is wrong
Тая шега на тази сцена в този момент е неподходяща. У тях си Шон Пен може да си прави какво си поиска.
Othering is wrong
Sry, че така на слабо време, но и на мен ми е резко ,,под вола теле" работата. Ако решим да дълбаем - по време на цялата церемония Харис сигурно изплещи поне 15 простотии, които бяха още по в тъча, та някак си и Шон Пен даже не ми направи впечатление първоначално. Чак на следващия ден видях, че медиите се мъчат да раздухат някакъв скандал.
Амелийо, туй дали може да си го сложа за подпис:
Мислех и на татуировка, ама много дълго, ще болиМоже би ще е добре да не се обиждаме от нещата, които не обиждат тези, към които са насочени все пак?
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
То много хора не се обиждат и от думите негър и мулат, ма това не значи, че трябва да се използват.
Нещата са много по-големи от Иняриту и Пен. Харис изцепваше простотии, но не в момент на връчване на най-голямата награда. Лицемерно е, а най-голямата ирония е, че Шарлийз Терон е африканка носителка на Оскар, гадже на Пен и гражданин на Щатите
Нещата са много по-големи от Иняриту и Пен. Харис изцепваше простотии, но не в момент на връчване на най-голямата награда. Лицемерно е, а най-голямата ирония е, че Шарлийз Терон е африканка носителка на Оскар, гадже на Пен и гражданин на Щатите
Контекстът е такъв, че Шон Пен е отявлен либерал. В САЩ психопатите от републиканската ГОП от месеци вече газ пикаят заради имигрантската реформа на Обама. В по-южните щати, дето граничат с Мексико постоянно се случват античовешки изпълнения, пръкнати от локалните бели реднеци. И реднеците, и ГОП са нелепи и репликата на Шон Пен може преспокойно да се приеме като подигравка към тях, предвид доста очевидните му политически пристрастия. Аз поне така я виждам. Интервюто на Иняриту само затвърди тази ми представа.
Яне, ако си мъж, ще си я татуираш цялата!!!
Яне, ако си мъж, ще си я татуираш цялата!!!