Jen wrote:Ето тази девойка, съставена само от очи, е епитомът на човешкото съвършенство. Гледайте как я е снимал Уди Алън в последния си глупав готин филм, за да разберете защо. А с Мила Кунис са като вица за северния елен, то пък бива толкоз нищо общо да няма!
Litz wrote:Явно не съм сама в мнението си, че Ема Стоун е най-прекрасното човешко същество, която си остава супер недооценена от критици и гилдии бтв. Не може онова лигавото, което е най-експресивно когато говори за чипс и плюскане да го обявяваш за втората Мерил Стрийп, а така да игнорираш Ема. Мила Кунис мире много овцеподобно създание с яко тяло.
Litz wrote:Ма може би липсата на хайп около Ема се дължи на това, че не пада нарочно по Оскарите, когато обръщат внимание на Лупита Нионго и не говори за това колко яде джънк фууд и да се държи като пълната селска пачавра. Няма нито една актриса по-хайпвана от публика, критици и гилдии, докато играе като теле. Ема Стоун в тъпия Спайдер мен надиграва Лорънс във всичките й филми, егаси.
Ема Стоун е толкова перфектна, че самото й присъствие на екрана изтрива от спомените ми всички недостатъци на филма, в който играе, и оставя на тяхно място само две огромни сини очи.
Дженифър Лорънс е адски надценена, оувърхайпната, неотличаваща се с нищо, посредствена актриса. Ядяла била пица. Ми и аз ям пица, дайте ми сега един оскар по тоя случай.
Мила Кунис... става? В Юпитер не беше нещо особено, но и не дразнеше прекалено много.
Впрочем, днес гледах
Into The Woods, вдъхновена от ревюто на Роланд. Беше... странно. Може би не успявам да оценя подобаващо филма, защото не познавам мюзикъла, не знам. Сега трябва да съветвам една жена дали си струва да го гледа и не знам какво да й кажа.