Гледано напоследък, част V

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Martix
Archmage

Post by Martix » Wed Feb 11, 2015 1:07 pm

Trip wrote:
Сега, разбирам, че Чанинг Татум притежава пластичността на пън
Гледал ли си Magic Mike?
Е, тук ме хвана, гледал съм го. Извинения за господин Татъм.
Добре, но това не оправя ужасно хореографираните бойни сцени, което стои още по-гадно при точно тези режисьори.
There are no rules! I'm gonna get you!

Trip
Moderator

Post by Trip » Wed Feb 11, 2015 1:10 pm

Еми, то екшънът си иска съвсем друг умения за придвижване в кадър, подозирам, тъй че Тейтъм реално може да не ги владее тях, де. Но съдейки по ония филми с оня шишкото, дето се правеха на ученици, бива го ужким.

Martix
Archmage

Post by Martix » Wed Feb 11, 2015 1:20 pm

Абе и там не беше цвете за мирисане, но да, не е чак Юпитерово ниво на неекшън.
А да не излезе, че хейтя само Чанинг (който всъщност не ми е неприятен като актьор и дори играе в доста приятни филми обикновено) искам да сипя малко и на оператора, заради който, дали нарочно, дали не, не се виждаше нищо както трябва.
There are no rules! I'm gonna get you!

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Wed Feb 11, 2015 1:43 pm

Само да вметна, че Ема Стоун е апогея на човешката красота. Естествено, и факта че е червенокоса не пречи, но все пак. :mrgreen:
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Feb 11, 2015 2:20 pm

Litz wrote:Явно не съм сама в мнението си, че Ема Стоун е най-прекрасното човешко същество , която си остава супер недооценена от критици и гилдии бтв. Не може онова лигавото, което е най-експресивно когато говори за чипс и плюскане да го обявяваш за втората Мерил Стрийп, а така да игнорираш Ема. Мила Кунис мире много овцеподобно създание с яко тяло.
Quoted for awesomeness.
And you can't dance with a devil on your back...

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Feb 11, 2015 2:33 pm

Ами то Ана Торв (Оливия от Фриндж) някакъв австралийски сайт я обяви за новата Кейт Бланшет в стил "така разправят едни хора", та колко му е...

passer-by wrote:Я, Ана Торв била племенница на Рупърт Мърдок.
http://www.smh.com.au/articles/2008/05/ ... 24157.html
She's been tipped as the next Cate Blanchett and is media mogul Rupert Murdoch's niece.
За следващата Кейт Бланшет я пробутват... :rofl:

Уикито уточнява:
Her paternal aunt is writer Anna Maria Torv Murdoch Mann, who was married for 31 years to billionaire media mogul Rupert Murdoch.

Демек, женицата играе главната роля в сериал, излъчван от телевизията на чичо й. Е, може и да е съвпадение. :mrgreen:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Random
Ascendent

Post by Random » Wed Feb 11, 2015 2:38 pm

Ема Стоун наистина е много яка, в последния Уди Алън е страхотна. Мила Кунис прави ролята на живота си в That 70's Show :D В Jupiter е много слаба.
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Wed Feb 11, 2015 2:41 pm

Ма може би липсата на хайп около Ема се дължи на това, че не пада нарочно по Оскарите, когато обръщат внимание на Лупита Нионго и не говори за това колко яде джънк фууд и да се държи като пълната селска пачавра. Няма нито една актриса по-хайпвана от публика, критици и гилдии, докато играе като теле. Ема Стоун в тъпия Спайдер мен надиграва Лорънс във всичките й филми, егаси. Добре че я номинираха за Бърдман, нищо че няма да вземе. Някой да ми обясни хайпа по Лорънс без изречения от рода на "много е сладка и естествена"?

Ма много офтопик стана

:twisted:

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Feb 11, 2015 2:48 pm

Litz wrote:Някой да ми обясни хайпа по Лорънс без изречения от рода на "много е сладка и естествена"?
Участва в "Игрите на глада", който филм бая народ прие като антитеза на здрачовете. Мен ме кефи, обаче, както и преди си казах, тая нейна изкуствена естественост на моменти ми лази по нервите.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Litz
Ascendent

Post by Litz » Wed Feb 11, 2015 4:07 pm

Това обяснява хайпа на фенгърлите, ма всичките тия награди и номинации дето ги има са ми силно неясни. Има точно една силна роля. Бях чела някъде, че ако Ребъл Уилсън говори как само яде и обича храна и чипс и пица, реакцията щеше да е "ЗОМГ ТАЯ СВИНЯ ГОВОРИ ЗА ЯДЕНЕ, ТОВА Е ЛОШ ПРИМЕР", но когато Лорънс го прави е ок и достойно за уважание, защото?

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Feb 11, 2015 4:29 pm

Не че нещо се опитвам да бъда гадняр, но съвсем скоро изтекаха доста голи снимки на звезди, много от които на Дженифър Лоурънс и ъъъ как да го кажа, доста от тях приличаха на снимки от casting couch, ако ме разбирате на къде бия... :hihi:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Feb 11, 2015 5:40 pm

Аз не разбрах...

Лиц, аз честно казано съм виждала точно едно интервю, в което тя обяснява, че яде всичко... От друга страна има някаква разлика в това моделът ти за подражание да е "мога да се тъпча, докато заприличам на Дженифър Лорънс" и "мога да се тъпча, докато заприличам на Ребъл Уилсън". Бтв, пицата не е някаква отрова и не е вредна в нормални количества, абсурдно е който и да е да бъде обвиняван за това, че открито я харесва.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Lyanna Stark
Adept

Post by Lyanna Stark » Wed Feb 11, 2015 6:18 pm

Jen wrote:Ето тази девойка, съставена само от очи, е епитомът на човешкото съвършенство. Гледайте как я е снимал Уди Алън в последния си глупав готин филм, за да разберете защо. А с Мила Кунис са като вица за северния елен, то пък бива толкоз нищо общо да няма!
Litz wrote:Явно не съм сама в мнението си, че Ема Стоун е най-прекрасното човешко същество, която си остава супер недооценена от критици и гилдии бтв. Не може онова лигавото, което е най-експресивно когато говори за чипс и плюскане да го обявяваш за втората Мерил Стрийп, а така да игнорираш Ема. Мила Кунис мире много овцеподобно създание с яко тяло.
Litz wrote:Ма може би липсата на хайп около Ема се дължи на това, че не пада нарочно по Оскарите, когато обръщат внимание на Лупита Нионго и не говори за това колко яде джънк фууд и да се държи като пълната селска пачавра. Няма нито една актриса по-хайпвана от публика, критици и гилдии, докато играе като теле. Ема Стоун в тъпия Спайдер мен надиграва Лорънс във всичките й филми, егаси.
:yay: :yay: :yay:

Ема Стоун е толкова перфектна, че самото й присъствие на екрана изтрива от спомените ми всички недостатъци на филма, в който играе, и оставя на тяхно място само две огромни сини очи.

Дженифър Лорънс е адски надценена, оувърхайпната, неотличаваща се с нищо, посредствена актриса. Ядяла била пица. Ми и аз ям пица, дайте ми сега един оскар по тоя случай. :roll:

Мила Кунис... става? В Юпитер не беше нещо особено, но и не дразнеше прекалено много.

Впрочем, днес гледах Into The Woods, вдъхновена от ревюто на Роланд. Беше... странно. Може би не успявам да оценя подобаващо филма, защото не познавам мюзикъла, не знам. Сега трябва да съветвам една жена дали си струва да го гледа и не знам какво да й кажа.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Feb 11, 2015 6:50 pm

Lyanna Stark wrote: Дженифър Лорънс е адски надценена, оувърхайпната, неотличаваща се с нищо, посредствена актриса. Ядяла била пица. Ми и аз ям пица, дайте ми сега един оскар по тоя случай. :roll:
Чак пък...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Lyanna Stark
Adept

Post by Lyanna Stark » Wed Feb 11, 2015 7:00 pm

Абсолютно сериозно оставам с такова впечатление от всеки неин филм, който гледам. От друга страна, не съм гледала много филми с нея, така че може би съм попаднала само на посредствените й изпълнения. Трябва да погледна филмографията й и да потърся нещо по-добро. Ти сещаш ли се за филм, в който особено много ти е харесала?