HDTV - лошо качество?! Добре, бе. Въобще не сте се разглезили някои хора.
Аз вече изгледах първите два епизода и са си съвсем прилични (за сведение - изтекли са от ДВД-скрийнъри за ревюта), а и преди се е случвало да не чакам суперкачество и да си зяпам поредния епизод точно на 480p.
Ама как си личи кой не е расъл с бетамакси и вехаесове и намира HDTV за презряно ниво на качество, все едно ще му извади очите.
Чакайте си цял месец за петканално 1080р ако щете, аз вече се размазвам на каквото е излязло, а пък после имам една камара неща за четене и гледане, както предполагам и вие, та не виждам каква ви е драмата с чакането за пети епизод, ако изгледате първите четири наведнъж.
Между другото, доста сериали имат паузи по няколко седмици насред сезона си, та не е като въпросното чакане да е нещо невиждано. А баш пък за Троновете се чака по 10 месеца между два сезона.
Иначе това с "лошото качество на САМО 480р" е малко като да заявите, че ако ви предложат шестата Песен на циклостил един месец преди официалната премиера, вие чинно ще си изчакате хардкавъра.
Ваше право, де. Други хора пък бихме си взели 2-3 дни отпуск и ще я опукаме като стой, та гледай.
А първите два епизода на този пети сезон за пореден път ме впечатляват колко умело Бениоф и Уайс хем вкарват важните неща синтезирано, хем прескачат маловажни (каквито в четвърта и пета книга бол, макар мен и те да ме радваха като ги четох - разбира се, без талаша с някои главни герои, в темата на
A Dance with Dragons напоително сме ги обсъдили), хем кадърно добавят тук-там по нещо от себе си. Евала на тия хора.