Не учете децата си да крадат
- RRSunknown
- Elder God
Booktrading навремето гонеха по алчност Хеликон. Сега не знам как са.
- RRSunknown
- Elder God
А какви са отзивите от Сиела, че последните години купувам само оттам(щото ми е най-близо), или от панаира.
И btw може би е само при мен проблема, но заглавието на кампанията ме дразни по един долно журналистическо манипулативен начин и actually предизвиква желание да купувам от злите книжарници. Но иначе хваща окото де, явно това е била целта.
И btw може би е само при мен проблема, но заглавието на кампанията ме дразни по един долно журналистическо манипулативен начин и actually предизвиква желание да купувам от злите книжарници. Но иначе хваща окото де, явно това е била целта.
There are no rules! I'm gonna get you!
Забравих: Панаирът на книгата също не е приятел на издателите. И се оказа, че високите наеми отчасти са „заслуга“ на АБК...Martix wrote:... последните години купувам само оттам(щото ми е най-близо), или от панаира.

- RRSunknown
- Elder God
- Moridin
- Global Moderator
Аз не бих се учудил. Каквито да са към издателите и авторите, Гринуич определено се стараят да превърнат мястото в нещо повече от стелажи с книги и силно cater-ват към хипстърящината и нео-модерното четене - нещо, което убягва на Буктрейдинг, Хеликон и т.н. Разбира се, Нисим и Книжиците според мен печелят с отношение, но това е все едно да сравняваш Парадайз с Одеон, в смисъл коренно различни концепции са 

This is it. Ground zero.