WTF BLIZZARD WTF?

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Dec 07, 2014 5:56 pm

RRSunknown wrote:Единственото което ме дразни в играта ,е че няма възможност да компенсираш неадекватните си съотборници - играта е такава, че сам човек не може да доминира посмъртно. Самостоятелния скил<<<<Отборната мисъл и владеене на картата.
Нямаш възможност да компенсираш точно защото всичко се върти около картите и целите в тях. Не е достатъчно да си добър 1v1/2/3. Не е достатъчно да можеш да избиваш противника. Трябва твоите да си вършат работата.

Между другото не една игра съм загубил, където тотално сме доминирали противниковия отбор откъм убийства, но противника е играл по-правилно и макар с малко убийства е избутвал линиите до базата, до един момент, в който се оказва, че ние сме с 30-40 убийства, а противника 10-20, но базата ни умира.

Няма такива неща в LoL. Няколко ранни умирания и отбора ти почти сигурно губи.

Claymore47_Fen, Awesomenauts е брутална игра! Спор няма!

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun Dec 07, 2014 6:36 pm

Ако я имаш и ти се цъка някой път, в Стийм съм Slouching Towards Bethlehem или по акаунт sunstealer_94, горе-долу съм добър, гравитирам около 47-50 процента win rate. Принципно цъкам най - вече с Coco, Lonestar, Raelynn и Skree, но си вдигнах престижа и затова в момента карам на рандъм, като нови любимци са ми Yuri, Sentry и Clunk.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Sun Dec 07, 2014 7:17 pm

Това, което на мен не ми харесва в Героите на Бурята (HotS) подред на номерата.

1. Героите са jack of all trades. Тоест нямат обособена роля, доста са блудкави и не могат да ме свържат с каквито и да точни и отработени комбота.

Пример - Рейнър го водят Асасин, обаче пича има DoT/AoE ултимат (другия е ок) АоЕ Бъф, Регенерейшън и някакъв шот, който ти позволява да пазиш дистанция. Просто липсва онова комбо, което във форумите на playdota наричат Synergy.

2. Обджективите по картата според мен са силно небалансирани.

Пример - Не е нормално при "Gardens of Terror", както и при 'Dragon's нещо си" картата, когато свалите точките живот на този, който взел обджектива, той да се ражда на фул хп. Жив и здрав. Не е нормално да има такъв малък "disadvantage", че не си е преброил кръвта (същото се отнася и за Thor-ът на маринката).

3. Маркетинговата система е ужасна. Изисква твърде огромно количество време, за да бъде използвана от free user.

При положение, че един дневен куест (от рода на 3 победи), който изисква поне час и половина игра, ако не и повече, дава 600 голд (в добрите случаи, за да си купите един герои от по нов вид ви трябват едно 20 дена продължителна игра, което за мен е супер много. Не знам как е в лигата например, но тук го виждам като супер голям блокър към пълната наслада на играта.

Това са трите основни неща, които не ми харесват. Играта става за цъкане, но не и за сериозна игра. Определено ми топли сърцето, че е много ориентирана върху 5 мен роуминга, но смятам, че близард трябва да се постараят мааалко повече за вбъдеще.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Dec 07, 2014 7:37 pm

Аз не мога да играя. Имам 80-100 пинг, но има някаква шитня, пише ми "Spikes per minute", а там е 30-40 в момента. Всеки spike ми замразява екрана. Бахти ташака, играе ми се, но просто не мога. Това е единствената игра, в която имам подобен проблем. Blizzard имат нужда да си фикснат лайната.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Dec 07, 2014 8:46 pm

докато няма наказания за лийв и репорт явленията влязъл проформа за да изпълни дейлото ще се шири...
А за шибания мачмейкинг не ми се говори - на тоя етап версуса е рулетка от към мачъп .

Иначе на LOL се цикли дори и повече за повечето герои.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Dec 08, 2014 11:09 am

Само дето в ЛоЛ героите не струват еднакво и дори с две-три победи плюс бонуса за първа победа на деня можеш да си купиш герой. Иначе се присъединявам към препоръката за Awesomenauts, страхотна игрица :D

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Dec 08, 2014 7:56 pm

Е те и тук не струват еднакво - той говори за най-скъпите.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Dec 19, 2014 10:17 am

Оня ден и аз получих достъп до ХОТС, с няколко приятели може да заформим нещо довечера или утре вечер, Радо теб те имам в батълнет, някой друг ако иска може да се джойне. Снощи направих първия си Versus ,беше пълно с лийвъри и естествено загубихме. Иначе играта кефи за сега :D

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Dec 19, 2014 7:23 pm

като ме видиш в батълнета пиши - и без това се чудя с кого да играя HoS :)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Dec 22, 2014 12:52 pm

Май те видях онлайн през уикенда, но беше в игра, а аз трябваше да ставам :)

Xellos
Moderator

Re: WTF BLIZZARD WTF?

Post by Xellos » Wed Jul 29, 2015 8:14 pm

Next WoW expansion will be unveiled at gamescom 2015! Join us on August 6 via live stream

Трябва ни смайли с доене на кравичка и тн ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Thu Jul 30, 2015 1:44 pm

Очаквам някакъв морски експанжън, определено има нужда от по-малко flying булшит и така нататък :D

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Jul 31, 2015 9:49 am

Може и бой с дирижабли да вкарат :D

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Jul 31, 2015 1:39 pm

Аз не цъкам, ма и аз мисля че е време да вкарат Маелстрьома като експанжън, с некъв инстанс с Азшара като бос
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 04, 2015 11:11 pm

Ох на бате кампанията :)

https://www.youtube.com/watch?v=OUMSMDX5iQc&
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra