МОЛБА ЗА ПОМОЩ

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Post Reply
С Т Р А Н Н И К А
Smallfolk

МОЛБА ЗА ПОМОЩ

Post by С Т Р А Н Н И К А » Thu Aug 04, 2005 5:07 pm

Здравейте .

Останах изключително щастлив , когато видях любители на японската анимация тук . Самият аз също съм , и като такъв съм се сблъсквал с основния проблем на любителите на това изкуство , а имено - трудността при намирането на въпросните филми :?

Както вече видях , вие познавате повечето неща видели екран .
Молбата ми е свързана с два филма , които силно желая да притежавам , но към момента ми обягват .

Това са : Wind named amnesia и Battle angel

Стари са , но според мен си ги бива :)

Моля всеки , който има някаква информация от каде мога да закупя ( имам предвид от България ) да ми помогне :oops:

Предварително благодаря :!:

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Thu Aug 04, 2005 6:18 pm

Идеята за закупуването им е малко невероятна в БГ, трябва или да се поръчат от чужбина, или да се направи, както правят повечето от нас, а именно - да се изтеглят с торент.

[Anime] Battle Angel Alita - Motorball CG Movie [DVD-Rip] [Rippersanime.com].torrent - Battle Angel Alita, ако това имаш предвид под Battle Angel, но се иска регистрация

A Wind Named Amnesia - OGM, пише, че е с прилично качество. Не знам дали регистрацията е задължителна, защото съм регната и ме мързи за log out-на само, за да проверя.
Има начин да заобиколиш регистрацията и това е, да кликнеш на линковете с десен бутон и да дадеш Save link as...

Това са директни линкове към торентите. Дано са ти от полза.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Thu Aug 04, 2005 10:21 pm

A wind named amnesia е първото аниме което гледах изобщо :D Беше някъде 94-а и беше на пиратска касета... Ех добрите стари времена :D
Ето от тука можеш да го изтеглиш пич, заедно с много други:-)))
http://chise.ludost.net/Anime/
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Fri Aug 05, 2005 12:56 am

Battle Angel Alita, ако това имаш предвид под Battle Angel, но се иска регистрация
Да, едно и също нещо са, но изобщо не останах с добри впечатления от двата епизода, които могат да се намерят по българските фрийта. Мангата е друга бира- тя вече си заслужава прочитането. Има разни слухове за нов сериал по BAA и се надявам той да е доста по-добре направен. :evil: Между другото The Last Order е продължение на мангата, но не знам къде може да се намери. Аз имам само първите две глави (от мисля 4), а дори и тях не помня откъде свалих.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Aug 05, 2005 9:55 am

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 05, 2005 11:51 am

Мдаа, едно от първите анимета дет съм гледал верно. Даже на видео едно време некво. Rusty angel май беше едното. Ма грозноватичко си е :(
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

С Т Р А Н Н И К А
Smallfolk

Post by С Т Р А Н Н И К А » Sat Aug 06, 2005 8:41 am

Изключително съм ви благодарен - на всички .

Отне ми двадесет часа да изтегля Battle Angel но си заслужаваше , отвсякаде - това бе първият пдобен филм , който гледах :roll:

Странно , но аз го бях гледал като цял филм .

Филмите , които не съм гледал са доста - за съществуването на някои от тях изобщо не знаех :oops:

Очаква ме дълго теглене :D гледане :D и записване :!:

още веднъж - БЛАГОДАРЯ