ТРЕЙЛЪР
Ревю:
http://gizmodo.com/interstellar-review- ... 1651908619
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Critics Consensus: Interstellar represents more of the thrilling, thought-provoking, and visually resplendent filmmaking moviegoers have come to expect from writer-director Christopher Nolan, even if its intellectual reach somewhat exceeds its grasp.
Това е толкова ясно от трейлърите, че дори самия свети Гейб го потвърждава. Добавям цитат:Claymore47_Fen wrote: Но ако се окаже че повече от половината филм е за някакви драми на Земята, ще коля хора.
Няма как да е по-слаб от последния Батман - него понякога си мисля, че Ноланите нарочно го окепазиха, за да видят дали ще могат да сервират малоумие от ранга на "Трансформърс 3" - филм, който гледах заради интервю за работа, между другото - и феновете пак да го обявят за високоинтелектуален филм.Martix wrote:Аз също съм дълбоко невпечатлен от всички трейлъри до момента до степен да смятам това за най-слабия, безидеен и претенциозен филм на Режисьора, без дори да съм го гледал.
tigermaster wrote:"Трансформърс 3" - филм, който гледах заради интервю за работа, между другото
passer-by wrote:Абе мен персонажите не точно не ми харесаха, но определено ми бяха подвластни на историята. Демек сюжетът ми приковаваше вниманието и се кефех на някои реплики, които обаче нямаше значение кой произнася. В този смисъл почти не ме вълнуваше кои са актьорите (освен донякъде Майкъл Кейн щото си ми е симпатичен поначало).
Все едно историята е устройство, а действието му ми се разкрива постепенно посредством персонажите, които са като чарковете му.
И Мементо ми въздейства по същия начин - водеща е историята и за мен нямаше значение кой я изразява.
Vivian wrote:
факт. за Генезис много се дразня как всеки втори смята, че това е някакъв много дълбок филм, труден за разбиране, трябвало да се гледа N на брой пъти и т.н. а всичко си беше обяснено подробно, няколко пътиtigermaster wrote:А с Нолан основният ми проблем е, че е прекалено обяснителен.
това не бих го причислявъл към недостатъците. всъщност е прекрасен завършек конкретно на Генезис.Другото е, че явно Нолан изгражда някакъв навик да завършва филмите си така, че да накара зрителя да си каже нещо от рода на "Ами сега?!?". В "Генезис" беше с пумпала накрая...
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests