Initial D
Ааааа добре, не съм склерозирал до там поне
. Ставателно е бая, изгълтах ги нощес. То добре, че наскоро си гледах пак двд-тата, че тоя сезон само по гласовете ги разпознавах кой кой е
. АресА ми, особено края епично епичен в епиката та чак мех малко. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Керъктър дизайнът си е като в мангата (тоест все така грозен
), но иначе определено качеството на анимацията е скочило значително. Нямам търпение...

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Има го първия из нета, събират по няколко епизода в 1 "филм" със съкращения което е добре, приветствам да е по-малко участието на бензиностанцийните форми на живот в анимето. Върви си анимацията като в последния сезон дизайна, ама някак стария по ме кефи с музиката и атмосферата ако ще и самите коли, грозните мутри и ефектите около гумите и тн.
Пак де, не се оплаквам, ама не е нещо дето ще следя чинно кога излиза точно
.
Пак де, не се оплаквам, ама не е нещо дето ще следя чинно кога излиза точно

Нда. Артът и анимацията са окейни - приятно е да се види екшънът анимиран с по-съвременни технологии. Само дето в предишното аниме тоя екшън ме правеше да оргазмирам. Сега ми е просто мех. Подбрали са добри сеюта, но старите бяха боговете на войсактинга и просто нищо не може да ги бие. Кейске ми е некъф странен с тоя глас.
Ще изгледам и следващите филми за бройката, ама то се е видело че тва заглавие ще се консумира във варианта на старите сериали.
Ще изгледам и следващите филми за бройката, ама то се е видело че тва заглавие ще се консумира във варианта на старите сериали.
Красиво.
ttp://s.fishki.net/upload/post/201502/10/1422204/gallery/gifs_05.gif

ttp://s.fishki.net/upload/post/201502/10/1422204/gallery/gifs_05.gif

Last edited by Xellos on Tue Feb 10, 2015 1:26 pm, edited 1 time in total.
Не знам дали е красиво, не ми зарежда... 
Едит:
отваряйки локацията на гиф-а в отделен таб, да, яко е! Дори Бунта би одобрил.

Едит:
отваряйки локацията на гиф-а в отделен таб, да, яко е! Дори Бунта би одобрил.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
Re: Initial D

Re: Initial D
Попаднах на някакво side story за малкия Такуми, от времето когато таман е почнал да кара колата:
http://mangafree.online/916/379490/init ... side-story

http://mangafree.online/916/379490/init ... side-story