Amikae wrote:LFbg, още не си научил, но ще научиш, че в този форум положението е малко, като в България. Всичко си върви по мед и масло, докато не се засегне егото на управляващата структура. Тогава има равни, по-равни, най-равни, богове, Амелиа и те така. Ти никога няма да си прав, защото къв си ти, че ще си прав? Ратайчетата трябва да си знаят мястото.

Ахахаха, падам от стола направо - просто мога да посоча момента, в който ги ядоса. Айде, да не кажа нещо по-тежко, все пак автоцензура правим, ама да се е*а, трябва да съм много прост, щом цял живот на шибаното его на някого стъпвам, а? Нещо не мога да се приуча да живея по тая прекрасна българска "максима" - наведената главица, сабя не я сече.
Сега, и в близкото бъдеще, ще бъдеш разпънат на кръст и изгорен на кладата на форума като еретик или вещица... или като двете заедно.
Роланд:
Идва някакъв там пич, който се държи на видима възраст 20, държи някакъв комично интензивен снизходителен тон, с много смайлита, говори на хората на "момиче" и т.н. и после Злата Власт е виновна, че всички му скачат?
Я да ти припомним този пост:
Всеки има право да ми реагира С КАКВИТО СИ ИСКА ДУМИ.
и след това тези думи:
Всяко действие има противодействие. За всичко, което някой от нас прави или казва, останалата част от човечеството има мнение, което може да изрази в прав текст В РАМКИТЕ НА ЗАКОНА.
Даже и с големи букви си го написал, един вид, да се знае... Някои обаче имат повече право от други. Примерно, на мен могат да ми кажат, че съм свиня, но аз не мога да ползвам смайлита. На мен могат да ми кажат, че съм пубер и съм се държал пуберски, но аз не мога да отвърна, че една жена се държи като момиче. Мен могат да ме упрекват за избора ми и да го наричат "морално неадекватен", но аз не мога да упреквам за избора на другите и не мога да им търся сметка, защото, цитирам дословно, "тролче, в качеството си на какъв изискваш от хора, в случая от мен, да ти се дават някакви обяснения?"
Демек, къв съм аз, че да ми се обръща внимание? Къв съм аз, че да съм прав? Ратайчетата трябва да си знаем мястото...
... ако ще и останалите юзъри да са трима души.
Както подканваш тук един, там втори, натам са тръгнали нещата...
ЛОЛЗОРС!
Амикае, само да споделя, че ти за да си ни ратай, тряя да ни вършиш няква работа. Понеже не ни вършиш никва работа, си просто един най-обикновен селски бек.
Ето как изглежда мнението на една улегнала в живота дама. Дамите пишат "тряя", "няква", "никва", "селски бек"... Отговорът, който ще получиш от мен, определено ще е с обръщение "г-жо".
Ако искаш принц - бъди принцеса. Това е моментът, в който очаквания се разминават с реалност.
Self control... The only way to survive in this world dominated by idiots!