Вижте там дали не можете да почнете да я бутилирате и ползвате по предназначение.

Eбати политическите шутове! Тея са по-малоумни дори от Краля Слънце и Бюрека.

Moderator: Moridin
Не всеки има капитала за стабилна рекламна кампания. Затова информираният гласоподавател сам си намира информацията - понеже тия неща са важни и имат траен ефект върху живота ти и съответно не трябва да го третираш като келнерката, която не ти е донесла сметката навреме и съответно няма да получи бакшиш.tigermaster wrote:Ще ме прощавате, обаче вменяването на каквато и да било вина на негласуващите е безумие. Съгласен съм, че изказването на колежката на Марфа е глупаво, а и не аз не бих си го позволил, но не бих и тръгнал да соля някого заради подобен личен избор.
Все едно да обвиняваш някого, че не те е дръпнал от пътя на минаващата на червено кола, вместо да обвиниш шофьора на съответната кола.
Нямах физическа възможност да гласувам на евроизборите, но и да имах, нямаше да го направя - просто защото за тези, чиито кампании видях, бих дал единствено отрицателен вот, а за хора, които не са си направили труда да бъдат чути, не бих гласувал.
По аналогията ми горе, на ченгето му се плаща да спира нарушители на закона. На мен не ми се плаща да гласувам.Roland wrote: А в аналогията ти горе, ти не си човекът, който не ме е дръпнал от пътя на колата, ти си ченгето, което не я е спряло като е видяло, че се движи с привишена скорост.
Много добре казано.Lyanna Stark wrote: Няма перфектен кандидат - това е ясно. Ако чакате на избори да се яви архангел Михаил с подгласник сър Галахад, има да си чакате. А междувременно, понеже сте прекалено чисти и морални, за да изберете по-малкото зло, по-голямото зло се вихри на воля. И не ми разправяйте, че всички били еднакви - ако не виждате разлика между Зелените и ДПС, или между Реформаторския блок и България без цензура, значи имате нужда от лекарска помощ. Която няма да е зле да потърсите докато в България още има нещо, бегло напомнящо здравеопазване, защото след още някоя година под това управление може и това да няма.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests