A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
- Dr. Horrible
- Forsaken
Някои от диваците - тези с Игрит - преминаха Вала и съответно вече се намират от кралската страна. Нали миналия сезон се катереха драматично по него... Сега идеята е да нападнат крепостите на Стражите от двете страни, да изтребят всичко и после победоносно да отворят портите на Вала за всички другите диваци.
Иначе в сериала често си добавят насилие над жени. Хал Дрого изнасили Денерис в първата им брачна нощ, Джейми изнасили Церсей (нито "Stop it!", нито "It's not right!" може да се брои за съгласие), Джофри биеше проституки и ги застрелваше, сякаш без тези сцени хората, които не са чели книгата, нямаше да се досетят, че е той тотално лайно, бременната жена на Роб беше многократно наръгана в корема на екран... и всичко това в добавка към насилието в книгите, което не е особено оскъдно.
Иначе в сериала често си добавят насилие над жени. Хал Дрого изнасили Денерис в първата им брачна нощ, Джейми изнасили Церсей (нито "Stop it!", нито "It's not right!" може да се брои за съгласие), Джофри биеше проституки и ги застрелваше, сякаш без тези сцени хората, които не са чели книгата, нямаше да се досетят, че е той тотално лайно, бременната жена на Роб беше многократно наръгана в корема на екран... и всичко това в добавка към насилието в книгите, което не е особено оскъдно.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
За благотворното влияние, което сватбите оказват върху едноръките, когато на последните страшно много им се пие кафе:
- Spoiler: show
Several WTF moments :> Много силна игра с израженията в началото, и интересни сюжетни отклонения в края! Много добър епизод като цяло, въпреки че финалните сцени леко ме объркаха. Малко твърде ортодоксално го раздават...
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен
Емон Таргариен
И аз т'ва си казах... В смисъл, едно е да изтеглиш по - напред нещо от книгите, друго е да сложиш нещо, което е очевидно, но все още не е показано експлицитно до пета книга включително. 
Edit: HOLY FUCKING SHIT AND CHRIST ON A BIKE!
Яко спойл за всеки чел или нечел книгите, та отваряйте на свой риск.
http://io9.com/this-accidental-game-of- ... 1568796246

Edit: HOLY FUCKING SHIT AND CHRIST ON A BIKE!

Яко спойл за всеки чел или нечел книгите, та отваряйте на свой риск.
http://io9.com/this-accidental-game-of- ... 1568796246
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
ААААА! Каква поредна футболна драма! Хич не се замислих, ама то краят достатъчно спойли!
- Spoiler: show
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен
Емон Таргариен
- dido_demirov
- Merchant
Сега, всичко хубаво, ама след като измислиха цял език за целите на сериала, трябваше ли на стената в Мийрийн да пише KILL THE MASTERS?!
Edit:
Въобще не съм сигурна, че епизодът ми хареса. Ситският лорд накрая беше нелеп; втф беше тоя плен на Бран и вълците при Крастър; оная простотия с "пия от черепа на Джиор Мормон" беше израз на творческо безсилие - оня какво, постоянно ли го изтъква, или само за пред камера?; KILL THE MASTERS беше смехотворно, а фактът, че на бебето дъхът му не излизаше на пара, преди да го кънвъртнат, беше тъпо недоглеждане.
Ми не, тц.
Edit:
Въобще не съм сигурна, че епизодът ми хареса. Ситският лорд накрая беше нелеп; втф беше тоя плен на Бран и вълците при Крастър; оная простотия с "пия от черепа на Джиор Мормон" беше израз на творческо безсилие - оня какво, постоянно ли го изтъква, или само за пред камера?; KILL THE MASTERS беше смехотворно, а фактът, че на бебето дъхът му не излизаше на пара, преди да го кънвъртнат, беше тъпо недоглеждане.
Ми не, тц.