и Sabo оставаше да не гази

Може би, но нямат толкова време за разпростиране и обикновено държат нещата, в по-човешки размери.бе това с екшън обратите го има и в кратките форми
Тук не съм съгласен по няколко точки:вече не е никак лесно да задоволиш зрителя с няква екшън сцена - видяли сме почти всичките екшън простотии, които могат да му хрумнат на човек и след като не може да се направи кой знае какво по отношение на качеството на една бойна сцена, май остава само да ни зариват с количества
Ми както писах по-горе, освен патоса не харесвам и други работи.Но аз мисля, че ти по-скоро не харесваш патоса в шонен сапунките
->Що не разцъкаш някое от мелетата
И не смятам да се спойлвам.относително и засега
Не, не търся.Ако търсиш основно екшън в това аниме
За теб може това да е истината, пак аз мога да харесам всичко от произволен жанр и формат. (С едни конкретни изключения.)Истината е, че човек или харесва шонени, или не, не може ей така изведнъж да ги заобичаш
Ако щеш вярвай, примерно Sketchbook: Full Color's е с момиченца, но има потенциал да ти хареса.Все едно аз да почна да гледам и да се кефя на сериални пълни с момиченца
Също не е вярно.или ще те грабне веднага, или никога
Хм. Не говорех за теб в случая, както не мисля че и ти говореше за мен като написа това:alshu wrote:Ми не е off topic.
Според Амелия, едва ли не сам съм си виновен, че искам толкова много екшън и получавам само неща, като тези в OP.
Иначе повтарям тук от 100 поста насам, че ОП не ти харесва просто щото не харесваш тоя тип патос. Анимацията на екшъна в ОП не се харесва на никого, споко. Тя просто си е ЗЛЕ и няма как да е добре предвид дължината на сериала. Аз се надъхвам от шонен битките ЗАРАДИ ПАТОСА В ТЯХ и щото има идейни простотии в бойната система (освен ако не говорим за Блийч, в което няма нищо), от които някак да си екстраполирам кефеща екшън сцена. Това и на манга успявам да го кльопам - дори без анимация.Те хората са настроени тача, че щом епизодът тръгне в странична посока да не му обръщат внимание, а при кулминационна битка очакват поне 10 неочаквани обрата (ако са само 3 - пфффф) и накрая да не може да познаеш географията на местността.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest