One Piece - сапунките могат да са добри

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Feb 26, 2014 10:45 am

Добре, добре, сериозно меле се заформя :) И не го очаквах това за войничето, честно!

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Wed Feb 26, 2014 11:12 am

Солджъра беше ясен от няколко глави насам :).
Някоя сряда ще счупя F5...
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 26, 2014 12:56 pm

Е ясно чия е статуята в уейтинг руум-а и кой е солджъра. Мдаам аз пак изгледах пънк хазарда от чакане и гризане на клавиатури напоследък. поне 10-11 епизода до люси и уси тепърва :(.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Mar 05, 2014 8:46 pm

Санджи, душата, имаше РД на 2ри март. Много си го обичам Санджито!

Иначе още не съм прочела чаптъра, щото мисля да ги оставя да се насъберат и да чета целия арк. Тотално забравих вече кво се случваше тука.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Mar 12, 2014 1:00 pm

Мда, пак почивка другата седмица, вече почвам да се притеснявам за Ода... Иначе Усоп слава-богу не успя да се покаже като твърде голям страхливец и предател, нямаше да го преживея :) Ще почва голямото меле май вече!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Mar 15, 2014 10:00 am

Хванах се да догледам Пънк Хазард арка. Опитвам се в момента да намеря думи, с които да опиша интензивната любов, която изпитвам към Зоро.

Image

Толкова е як, когато е арогантен, просто, искам го! И двамата с Ташиги са се утепали един за друг, ненам що не се земат вече - къде другаде ще намерят нърдя като тях на тема мечове?

Кат стана дума за двойки, Санджи пък тря се вземе с Бейби 5, щото тя му е женския вариант и без това. Както не може да казва "не", Санджи може дори да успее да натопи чушката в некъв миг.

Боят между Верго и Лоу ми докара оргазъм, не щото беше кой знае кво, а щото си направих шведска тройка с гласовете на Джуничи Сувабе и Хироши Камия. Мега са и двамата, мога да ги слушам с часове дори Бинго числа да ми четат.

Като цяло не е лош аркът, макар че ми се наложи да превъртам разревани дечица и Чопър, че не се понасяха. Към края и екшъна го завлачиха и работата поотече. Остава ми да видя епизодите с Минго, който продължава да ме кефи, макар че имам проблем с гласа му. Звучи като старец. Иначе се хили доста добре. Подозирвам, че ще се окаже по-положителен персонаж отколкото си мислим - все пак яки персонажи като Верго и Моне му бяха верни. Тоя тип преданост не се случва, ако Мастъра е некъф шибаняк, особено в аниме вселената. Нема да е зле Дресроса арката да мръдне нанякъде, за да видим повече от мелодрамите на Лоу и Минго, щото в крайна сметка само те ме интересуват от цялата тая патаклама там.

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Mar 17, 2014 8:47 am

Изгледах и наличните Дресроса епизоди, щото не можах да се спра. Голям ташак е като е анимирано и озвучено - дори Колизеума не е скучен така.

Искам Мугиварите да осиновят Лоу в тоя ред на мисли.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 17, 2014 6:43 pm

Аз ще оставя мангата да се понатрупа, тия дни за разтоварване изглеждам Маринфорда (то едно разтоварване баш там) ама си е все така Бруталия арка. ЕЙСУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ :(

Дресроса тамън чакам следващия епизод с Бартоломю на ръба на басейна изпълнението за скрииншот :D
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Mar 21, 2014 3:01 am

Помните ли онези блажени времена, в които Мугиварите, вместо да тичат 500-километрови маратони през нивата, се биеха с купища разнообразни техники в едни прекрасни и надъхващи боища?
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 6WtrRogy_w

Аз помня. Викам да се върнем към тези практики, а? Зоро не съм го виждала да прави нещо друго освен невдъхновено размахване на пръчки от стотици епизоди насам. Горе долу от ей тоя момент в клипчето и донякъде Трилър Барк.

Oui. Je suis garbage.

SatanicSlayer
Merchant

Post by SatanicSlayer » Fri Mar 21, 2014 6:16 pm

Amelia wrote:Помните ли онези блажени времена, в които Мугиварите, вместо да тичат 500-километрови маратони през нивата, се биеха с купища разнообразни техники в едни прекрасни и надъхващи боища?
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 6WtrRogy_w

Аз помня. Викам да се върнем към тези практики, а? Зоро не съм го виждала да прави нещо друго освен невдъхновено размахване на пръчки от стотици епизоди насам. Горе долу от ей тоя момент в клипчето и донякъде Трилър Барк.
Защото вече са прекалено заети да преследват своите си цели, за да си губят времето и кръвта :D

След двугодишната пауза не са попадали на наистина силен противник. Долу при рибите, онея си бяха слабички. Тия от от острова също бяха слаби, а там повече си тичаха заради плужека.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Mar 22, 2014 6:37 am

Е да, верно че досега се занимаваха с некви слабаци. При рибите бях ОК с това, ама напоследък взе да ми писва. И след Импел Даун и Пънк Хазард, където 70% от времето мина в търчане по некви коридори, като се разбягаха и из Дресросата вече ми дойде в повече. Надявам се сега на Дресроса да им се наложи да се поозорят малко, щото ще е некво скучно иначе.

Ениуей, ето един гръмпи Лоу:
Image

Зловещо се зарибих по тоя и обмислям да си закупя жълто хууди като неговото. Също, навих мъжа ми да залепим Джоли Роджъра му на някое от стъклата на колата ни. Са остава да ме отмързи да си ги поръчам тея неща...

Oui. Je suis garbage.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Mar 22, 2014 11:27 am

Аз бях видял жълти headphones със знака от Джоли Роджъра му и силно ги възжелах, но вече имам едни Сони за 60 лева. Ако се прецакат, знам какви ще си купя. :mrgreen:
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Mar 23, 2014 11:17 am

Даам не ги правят като едно време... Колко гениален и любим арк примерно ми е Water7 с такива моменти -

https://www.youtube.com/watch?v=jwODa10d6-A
https://www.youtube.com/watch?v=t_YuPYp9Aw4.

Санджи от 200+ епизода не е кзвал All blue баси...

Ахахахах от кога го чаках това :D
Spoiler: show
Image

SatanicSlayer
Merchant

Post by SatanicSlayer » Mon Mar 24, 2014 9:28 pm

Xellos wrote:Санджи от 200+ епизода не е кзвал All blue баси...
Как бе! Нали в подводното кралство, когато беше заобиколен от русалките се изцепи, че това е All Blue.

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Wed Mar 26, 2014 12:03 pm

That face :shock: :rollrofl::rollrofl::rollrofl::rollrofl::rollrofl:
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again