One Piece - сапунките могат да са добри
- RRSunknown
- Elder God
Благодаря за рикапа.RRSunknown wrote:Коала е малкото момиченце човек който Фишър Тайгъра спаси от робство и което изглеждаше като дете идиотче и затова Арлон акулата го мразеше.Claymore47_Fen wrote:ааа, ми заприлича ми момичето, щото и онзи носеше някаква такава шапка с очила май. А тая Коала си нямам и на идея коя беше, честно казано.Ако е било нещо с Фишър Тайгър, няма как да помня, чел съм го миналата година по това време тоя арк.

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- SatanicSlayer
- Merchant
Мняяяя анимето почна някакъв асспулнат филър арк ;(.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
ЗЕЕЕЕМИ ТАЯ ТРЪБА фи 20!
Баси до другата сряда ще си изгриза клавиатурата...
Колко зловещи мачове се очертават като гледам новия опънинг не е истина с адмиралите...

Колко зловещи мачове се очертават като гледам новия опънинг не е истина с адмиралите...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- ProxyFantasy
- Paragon
Йей, два епизода вече в Дресроса. Кретените с брадите и мустаците маскирани рулират
.
Фуджитора е дзвер!
интересни гласове са подбрали за новите.

Фуджитора е дзвер!
интересни гласове са подбрали за новите.
This not-so-ordinary blind man will be voiced by Sawaki Ikuya, he is known for voicing General Boscogn in Berserk and Hanzo of the Salamander from Naruto: Shippuden.
The female gladiator Rebecca will be voiced by veteran voice actor Megumi Hayashibara who is known for voicing in Rei Ayanami Neon Genesis Evangelion.
The dashing swordsman will be voiced by Akira Ishida who is known for voicing Gaara in Naruto.
Violet will be voiced by Mie Sonozaki (Megumi Ensakihitsuji) and Thunder Soldier will be voiced by Rikiya Koyama (ТАКАМУРААААААААААААА).
Дааам анимето от ся раздува, от друга страна епична каубойски тип сцена между Зоро и Фуджитора пред кръчмата си заслужава, ама я няма в мангата. Притеснява ме какво друго ще раздуят ;(.