Аз тръгвам след малко. Надявам се да се видим там.

Moderator: Moridin
Аз все пак съм навит да ги махнем тия, подозирам, че пак ще върнем голямото зло Боко, но трябва да се опитва.kalein wrote:moonlight wrote:Струва ми се, най-подходящият надслов на последните дни може да се обобщи так: "Властта и народа - на един /или повече/ полицай разстояние"...
Но ако излезе повече народ, съотношението може да се промени. Или направо отношението...
The truth shall make ye fret.
Ми не ги подкрепяме, но махат се тия, идва Боко, това е е политиката е игра на реалностите, незнам кой го беше казал.Veritas wrote:И като няма други и ще дойдат пак същите, да оставим сегашните да си правят каквото искат ли?
Стига вече с тая мантра "Ми кой предлагате да дойде, дайте алтернатива", не е ли ЯСНА идеята на протестите вече след месеци анализи, аз лично се изморих от обясняване, отивам да си блъскам главата в стената.
Ние не ви чакаме да ни оглавите, а да си тръгнете.
То Германия като напада Полша, Англия излиза с декларация, когато САЩ напада Виетнам СССР излиза с декларация, а когато СССР напада Афганистан САЩ излиза с декларация,kalein wrote:Сякаш в отговор на горния пост:
Декларация на Ранобудните студенти към Б.Б.
Ако не ви се чете цялата – завършва с:Ние не ви чакаме да ни оглавите, а да си тръгнете.
Users browsing this forum: Bing [Bot], Semrush [Bot] and 34 guests