I'm just so doomed... (Star Academy - хора стават за резил)
Moderator: Moridin
- Arhiara_Eronaile
- Smallfolk
Ми то могат да ти отидат нервите докато ги гледаш...
Но иначе тва е вариянт на BВ в който обаче хората поне правят нещо, в случая пеят.Имат концертчета в пондрелник вечер, всяка седм гонят по някоя бедна душа, която злата не е одобрила.Не е мнг зле стига да гледаш само лайфовете в пондрелник. Иначе да тръгнеш да ги гледаш всяка вечер...загуба на време.
Аз току-що се връщам от Бирфеста`УРААААААА` където пяха три от изгонените момичета и не ме очароваха особено, но беше по-добре от телевизора.Имам чувството че две пяха на плейбек и не бяха особено добри.Но последното момиче-Аксиния пя супер, мнг ми хареса и беше супер естествена(доколкото мога да преценя от 15мин пеене).
Но иначе тва е вариянт на BВ в който обаче хората поне правят нещо, в случая пеят.Имат концертчета в пондрелник вечер, всяка седм гонят по някоя бедна душа, която злата не е одобрила.Не е мнг зле стига да гледаш само лайфовете в пондрелник. Иначе да тръгнеш да ги гледаш всяка вечер...загуба на време.
Аз току-що се връщам от Бирфеста`УРААААААА` където пяха три от изгонените момичета и не ме очароваха особено, но беше по-добре от телевизора.Имам чувството че две пяха на плейбек и не бяха особено добри.Но последното момиче-Аксиния пя супер, мнг ми хареса и беше супер естествена(доколкото мога да преценя от 15мин пеене).
Wish upon a star
No matter who you are
The second star to the right
Harbinger`s gate
Beyond the boundaries
Blossom ballet
In the great wide somewhere
No matter who you are
The second star to the right
Harbinger`s gate
Beyond the boundaries
Blossom ballet
In the great wide somewhere
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
не.armageddon wrote:Не мислиш ли че в такъв случай нямаше нужда да постваш тука?
Иначе някой гледал ли го е днеска, да каже какво ще пеят другия понеделник?
къде да питам какво представлява СтарАкадеми освен.. в темата за СА?
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Предпоследния концерт започна.
Виктория на кво прилича не е истина направо
.
А преди малко и показаха временните резултати, няма изненади като че ли:
1. Ивайло
2. Вики
3. Марин
4. Вяра
5. Жорж
Оттук е доста непредсказуемо как ще се развива вота
.
Баси Вяра отвя публиката с тази песен... страхотно я изпя.
МАРИН изпревари Ивайло във вота - УРА!
Виктория на кво прилича не е истина направо

А преди малко и показаха временните резултати, няма изненади като че ли:
1. Ивайло
2. Вики
3. Марин
4. Вяра
5. Жорж
Оттук е доста непредсказуемо как ще се развива вота

Баси Вяра отвя публиката с тази песен... страхотно я изпя.
МАРИН изпревари Ивайло във вота - УРА!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- armageddon
- Forsaken
Марин задмина Ивайло във вота? Никаква изненада, с риска да се повторя - Ивайло вън, Марин в Кан!.
Вяра ме изненада безкрайно (Елейн, ти коя песен визираш, впрочем? "чалгата" ли? и ти ще ме изненадваш). Не че не ме кефи, принципно, но тоя път ме изненада и с пеене. Или най малкото със сценично поведение.
Ивайло и Виктория за пореден път се изложиха. Жорж посредствен както винаги, дори не помня вече какво пя и как го пя.
Вяра ме изненада безкрайно (Елейн, ти коя песен визираш, впрочем? "чалгата" ли? и ти ще ме изненадваш). Не че не ме кефи, принципно, но тоя път ме изненада и с пеене. Или най малкото със сценично поведение.
Ивайло и Виктория за пореден път се изложиха. Жорж посредствен както винаги, дори не помня вече какво пя и как го пя.
Марин изпреварил Ивайло?! Машала на момчето
Аз гласувах само веднъж, символично, за него, обаче съм доволен 
Едит: МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Марин е с 4% преднина пред Иво
Супер! Дано само провинциалистките (ноу ъфенз, то е душевно състояние, не географско) да са по-бедни и да не могат да си позволят такива сметки за телефон, като феновете му 

Едит: МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Марин е с 4% преднина пред Иво

Last edited by Roland on Mon Jul 11, 2005 10:31 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
- armageddon
- Forsaken
Бе според мен с песента на Рени се справи доста по-добре, отколкото с Марая Кери.
Току-що си признавам, че Виктория също ме изненада. От 3 седмици, откакто гледам лайфовете, Nobody's Wife на Anouk беше май точно като за нея. Обаче сценично поведение и липсва на милата, определено, че и на всички останали без Вяра и Марин (щото на него просто повече не му и трябва, в общи линии).
Току-що си признавам, че Виктория също ме изненада. От 3 седмици, откакто гледам лайфовете, Nobody's Wife на Anouk беше май точно като за нея. Обаче сценично поведение и липсва на милата, определено, че и на всички останали без Вяра и Марин (щото на него просто повече не му и трябва, в общи линии).
Изпревари го малко след началото, след това вотът пак се обърна в полза на Иво.
В момента разликата е 35% към 32%, увеличава се в полза на Маринчо
. Ако няма да е Вики, да е Марин, викам аз
.
В момента разликата е 35% към 32%, увеличава се в полза на Маринчо

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- armageddon
- Forsaken
Няма, фенките другата седмица ще се активизират :/
Обаче Жорж отнесе много четвъртит... с този... 1.9% и Вяра има изненадващо малко с 5%, при вики 25.6% е по-читаво. Как ли ще бълва змии и гущери Иво, ако знаеше
Дано спасят сега Вяра и после дружно пак да го отнесе Жорж спасяването. Нищо против Вики, ма да си ходи при гаджето и да остави Иво да е единствена конкуренция на Маринчо
Обаче Жорж отнесе много четвъртит... с този... 1.9% и Вяра има изненадващо малко с 5%, при вики 25.6% е по-читаво. Как ли ще бълва змии и гущери Иво, ако знаеше

Дано спасят сега Вяра и после дружно пак да го отнесе Жорж спасяването. Нищо против Вики, ма да си ходи при гаджето и да остави Иво да е единствена конкуренция на Маринчо

And you can't dance with a devil on your back...