One Piece - сапунките могат да са добри
- SatanicSlayer
- Merchant
- SatanicSlayer
- Merchant
- SatanicSlayer
- Merchant
- RRSunknown
- Elder God
Не могат преби Шичибукаите по никакъв начин, поне по-голямата част. Боа ще вкамени Санджи от раз, Зоро би могъл да я ступа, ама със зор
Михоук - нъц, Дофламинго - нъц, Черната брада с тея 2-3 плода - голямо нъц. Та кой остана всъщност?
Извинете, забравих, че Бъги е в кюпа вече, него мисля могат да го сборят
Лоу, хмм, по-скоро не 

Извинете, забравих, че Бъги е в кюпа вече, него мисля могат да го сборят

- SatanicSlayer
- Merchant
А досега да са показали новите готварски умения на Санджи?
Или как Зоро е получил белега си и защо харесва риболова?
За Черната брада - според мен Луфи имаше късмет, че видя най-силната страна на неговият плод, когато онзи му спря силите.
Не вярвам плода на земетресението да направи нещо на гумата. А и все още е важно самият Луфи на какъв втори плод ще се натресе.
Интересно ми е дали Ода е замислил Луфи да ъпне скила на плода си до ефекта на гумичките, които се намират от единият край на моливите, които използваме за да изтрием надрасканото... та да може и той да изтрие някой противник от небитието
Или как Зоро е получил белега си и защо харесва риболова?
За Черната брада - според мен Луфи имаше късмет, че видя най-силната страна на неговият плод, когато онзи му спря силите.
Не вярвам плода на земетресението да направи нещо на гумата. А и все още е важно самият Луфи на какъв втори плод ще се натресе.
Интересно ми е дали Ода е замислил Луфи да ъпне скила на плода си до ефекта на гумичките, които се намират от единият край на моливите, които използваме за да изтрием надрасканото... та да може и той да изтрие някой противник от небитието

- ProxyFantasy
- Paragon
- Spoiler: show
Люфи сигурно ще бие Черната брада с хаки. То нали неутрализира ефекта от плодовете.
Иначе Боа не вервам да представи кой знае кво предизвикателство на Зоро, ама Санджи е обречен там.
Лоу по-скоро като сила е на ниво Зоро/Санджи. А фламингото тепърва ще го разберем как е като сили. Мен тоя урод ме кефи за всеки случай.
СатаникСлейър - сори, че те спойлнах.
Иначе Боа не вервам да представи кой знае кво предизвикателство на Зоро, ама Санджи е обречен там.

Лоу по-скоро като сила е на ниво Зоро/Санджи. А фламингото тепърва ще го разберем как е като сили. Мен тоя урод ме кефи за всеки случай.
СатаникСлейър - сори, че те спойлнах.

- SatanicSlayer
- Merchant
Е те са си каръци заради Луфи, който по рождение си няма късмет - син на Драгон. После се намесиха при революцията в Арабаста. Сбиха се с бог Енел в небесното царство. Размазаха СР9. Луфи пък влезе в затвора, разби всичко и излезе оттам със съюзници, а след себе си, както винаги хаос...Mushu wrote:За Минго урод е слаба дума, като гледам какви ги върши.... Нашите както винаги се набутаха в нещо много по-голямо отколкото планираха, лол
Каръци са си.
Амелия никакъв спойл не съм видял.