Random stuffec
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Извинявай, че не се опитвам да пластирам върху мнението си два-три слоя политкоректност. За мен хора, които циврят по подобен начин, както е при случаите с ААА заглавията последно време, жени или мъже, представляват гнусни и жалки отрепки, които директно засягат личния ми живот, защото оказват голямо влияние и изкривяват общественото мнение. Ето сега Rockstar се обясняват и извиняват персонажите си, щели евентуално да направят главен женски персонаж в друга игра, в бъдеще. Naughty Dog пък направо се качиха на вълната и сега проповядват как тяхната игра умишлено я направили с несексуална главна женска роля и щели да променят индустрията.The Dragon wrote:Амикае - как успяваш с две изречения да искам да се карам срещу теза която подкрепям? Това си е талант

Когато игрите започнат още на концептуално ниво да се съобразяват с чувствата на разни социални оръфляци, какъвто и да е авторски интегритет излита през прозореца. Айде молим...
И така, наслаждавай се на таланта ми.
- RRSunknown
- Elder God
http://www.gamespot.com/news/valve-reve ... os-6414851
Alrighty then.
Скоро може би ще разберем колко точно важни са геймърите за Windows OS. Някои хора тука твърдяха, че няма да е голяма работа Windows да загуби геймърите. С нетърпение чакам да видя дали това наистина ще е така.
Alrighty then.
Скоро може би ще разберем колко точно важни са геймърите за Windows OS. Някои хора тука твърдяха, че няма да е голяма работа Windows да загуби геймърите. С нетърпение чакам да видя дали това наистина ще е така.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Разбира се, че няма. Не го твърдя, те там си държат здраво. Но пък виж един обикновен потребител, който си ползва компа основно за игри и мултимедия, защо му е изобщо да сипе една торба пари за Windows? Изобщо кой PC геймър не би искал да играе по-добре оптимизирани игри, на по-оптимизирана операционна система създадена специално за това?
Аз определено няма да имам нищо против това да стане и бъдещите ААА заглавия директно да се правят за SteamOS, а защо не и да бъдат PC ексклузиви? Кое не е за кеф? Безплатна OS + евтини игри + runs good on cheaper pcs.
Аз определено няма да имам нищо против това да стане и бъдещите ААА заглавия директно да се правят за SteamOS, а защо не и да бъдат PC ексклузиви? Кое не е за кеф? Безплатна OS + евтини игри + runs good on cheaper pcs.
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Windows може да се виртуализира. А и ядрото на PC gaming-a (IT-тата) в момента мигрират на Линукс - просто нещата които дивелъпърите и админите ползват работят по-добре там. Един скорошен пол на Hacker News разкри че около 80% са на линукс или OSX и останалите windows.RRSunknown wrote:При положение, че 90% от Windows машините се ползват за работа в почти всички частни и държавни организации в белия свят - не са им важни ама хич.
А където са дивълъпърите скоро има и други хора. Всичко работи през WINE добре за windows specific software а и вече имаш масови диплоймънти на линукс на места в европа.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.