Мда, меря го като аутсайдер спрямо другите героиTrip wrote:Че то кой не е аутсайдер в тая поредицаПросто на практика всички са описани с по-интересен и грабващ текст от този, дето описва Станис в сцените с него, това е

Мда, меря го като аутсайдер спрямо другите героиTrip wrote:Че то кой не е аутсайдер в тая поредицаПросто на практика всички са описани с по-интересен и грабващ текст от този, дето описва Станис в сцените с него, това е
Сеньорното!!!!Trip wrote:(още спойлери за пета книга)
- Spoiler: show
Те ако минат трета, ще трябва да снимат съдържанието на четвърта и пета паралено защото все пак са си една обща книга. Не вярвам да цепят сезоните континентално защото хората ще изреват на умряло а и е по-добре на екран да се развиват паралелно всички герои.dido_demirov wrote:Чак до пета книга не ми се вярва да стигнат, иначе доста ще пришпорят Мартин, но от четвърта със сигурност, а и от трета остана все пак не малко сюжет.
Аз не твърдя обратното, но в трета и четвърта има всички сюжетни линии развивани до сега, плюс дорнците , които би трябвало да се появят в следващия сезон.Mother wrote:Те ако минат трета, ще трябва да снимат съдържанието на четвърта и пета паралено защото все пак са си една обща книга. Не вярвам да цепят сезоните континентално защото хората ще изреват на умряло а и е по-добре на екран да се развиват паралелно всички герои.dido_demirov wrote:Чак до пета книга не ми се вярва да стигнат, иначе доста ще пришпорят Мартин, но от четвърта със сигурност, а и от трета остана все пак не малко сюжет.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] and 3 guests