Официалният Supernatural топик

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Tue May 22, 2012 5:54 pm

Мда, кофти е че не приключиха шоуто с този сезон. Средна работа като цяло, няколко добри епизода, няколко лоши... биваше да се усетят и да се спрат.
От друга страна ще е много яко,
Spoiler: show
ако обърнат поне част от 8 сезон на телевизионна адаптация на Painkiller с Дийн в главната роля
Не че има шанс да стане, но човек може да си помечтае...
Elves dig rocket launchers.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed May 23, 2012 8:36 am

Надеждите за осми сезон са свързани с махането на Сара коя-беше-там от екипа, но не мисля, че и това ще промени нещата, честно казано и двамата актьори минават през моушъните като за световно вече. Трудно бих се навил да видя осми сезон, ма аз и тоя трудно се навих да го почна, пък го изгледах все пак, макар и с мъка.
This is it. Ground zero.

thia
Commoner

Post by thia » Tue Oct 16, 2012 6:33 pm

Аз ли бъркам или авторите имат много странни идеи за привличане на зрителското внимание? По-скучно начало на сезон не е имало! И Дийн не е Дийн, и Сам се е върнал към блаженото си състояние от пилотната серия на първи сезон... Пфу! Гледа ли все още някой "Свръхестественото" или съм останала сам-самичка в надеждите си го посъживят този сериал?

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Wed Oct 17, 2012 11:54 am

Ми понаглеждам го аз, вече не знам защо - по навик като че ли. Във всеки случай явно този сезон е ред на Дийн да е Зъл Поради Кофти Минало, та явно са почнали да им свършват идеите на сценаристите. Майката на пророка се очертаваше да е свеж полъх, но за съжаление твърдо бързо я сецнаха.
И не си получих Painkiller-а :(
Elves dig rocket launchers.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Nov 22, 2012 10:11 am

Аз най-накрая загледах шести сезон. Знам, че хората не му се кефят, но аз съм очарован от Туайлайт епизода, в който момичето в началото се казва Кристен, а вампирът - Робърт...
And you can't dance with a devil on your back...

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Jan 28, 2013 1:24 pm

Доста як беше последния епизод на Supernatural. Поредното потвърждение, че когато не се взимат твърде насериозно са най-добри.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 28, 2013 1:28 pm

8ми как е като цяло, аз само с 1ва серия си останаха, която беше доста рандъм за някакви цялостни впечатления....

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Jan 28, 2013 4:51 pm

По-добре е от 7-ми за сега. Има няколко качествени нови попълнения.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Jun 05, 2013 12:47 pm

Изгледах го и 8-я, малко на стероиди и от чиста фенщина. Сам пак е станал тотално негледаем с тая лигавщина неговата, Дийн си е Дийн (слава богу), обаче това с единия изчезва и се връща вече се изтърка доста. Много малко попадения този сезон, повечето епизоди си ми бяха направо скучни, дори превъртях онзи с върколаците и снимането с камера :shock: Мисля, че е крайно време да го приключат поне в 9-ти.
Image

LFbg
E'lir

Post by LFbg » Wed Jun 05, 2013 1:13 pm

При мен нещата са 50 на 50. Ту правят някой много добър епизод, ту правят някой много смотан. Хващат добра идея и не я развиват. 8ми сезон като цяло е по-добър от 7ми, но според мен вече някой трябва да си отиде. Кас например, който ми лази по нервите яката. Трябва да обърнат историята и не мога д аразбера защо още не са го направили. Някой по-горе даде идея за следващия сезон да е като Пейнкилър от страна на Дийн- това ако стане ще е супер. Братята да се обърнат един срещу друг, също е добър вариант и бих гледал с интерес. Последният епизод на мен ми хареса доста, даже доста доста. Ще видим. Дано развият историята и разкарат Кас най-накрая :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jun 25, 2013 4:56 pm

Изгледах най-сетне със ЗОР 8мия сезон, дори не мога да кажа че има цели епизоди дето кефят, само моменти тука там... най вече с Фелиша, ама аре да го приключват вече. :facepalm:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Jun 26, 2013 9:23 am

Да,
аз на финала исках Сам да се гътне, смятай.
Не че не могат да върнат в шоуто кефещите неща, но явно са се поизчерпали сценаристите.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Sun Feb 16, 2014 4:04 pm

Много съм нещастна :(

Този сериал беше едно от най-великите ми открития след ерата на Бъфи. Особено първите сезони с цялата си траш-арт естетика, супер яката атмосфера на градските легенди и двамата братя вечно на път... Защо ми го отнеха това?

Не знам дали някой хомо сапиенс тук все още го гледа, но ще ви сведа основното за 9 сезон:
Сам и Дийн влязоха в менопауза.
За нищо не стават вече :cry:

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Feb 16, 2014 5:19 pm

До края на петия сезон това беше може би любимият ми сериал. Зарязах го в средата на шестия. Не знам какво точно стана, та се превърна в полугледаема боза толкова бързо, честно казано.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Feb 16, 2014 5:26 pm

Абе спрямо 7-ми и 8-ми сезон е чувствително по-добре. Имаше доста добри епизоди (извън последните два).