Meanwhile в цитаделата върви турнир, в който един срещу друг са Батман и ГандалфXellos wrote:ох ще умра ебаси епичната тема стана...![]()
![]()
![]()

Е ако пишеш във фентъзи и СФ форум и никога не си чувал за Орсън Скот Кард или Ендър, тва определено е проблем в твоя телевизор.Mr. Nobody wrote:Само ще кажа на автора на темата, че няма такова понятие като лоша реклама (поне в изкуството и шоубизнеса). Та аз с ръка на сърцето мога да си призная, че не бях чувал съответната книга, автор и предстоящ филм, но покрай цялата тази дискусия интересът ми се запали. Вероятността да чета/гледам това произведене се появи и постоянно расте, дори и да е само, за да открия конкрентните фомофобски препраткиТъй че ползата от подобен род теми за каузата на реакционистите е оспорима
Изобщо не ми пука дали ще е тъп, или не. Надявам се да е тъп, за да не се изкушавам да го гледам. Иначе статистиката е, че 9 от 10 космически фантастики в Холивуд са пълен боклук...Razaelski wrote:Добре, душице, прочетох я. Сега кажи защо мислиш, че ще е тъп? (извън личностният ти конфликт с убежденията на Орсън Скот)
Добре, добре, хванахте ме в грешка, лол! Бързах да напиша нещо, както се казва - сбърках думата. Имах в предвид влияние, и мисля че това е 100% факт. Идеята че дори и в днешно време творчеството на Вагнер и Ничше са политически "радиоактивни" е очевидна, но все пак се вижда че може да има независимо деление на творчеството, макар и да има разбира се хора които да смятат личното мнение на твореца за непристойно и скандално.AlDim wrote:This is batshit indeed...Иначе би трябвало да не слушаме Вагнер примерно, защото бил потдръжник на Хитлер. Или по същата причина да не вярваме на философията на Ничше.
Also, spelling.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest