Samail wrote:Super M wrote:Ако трябва да сме честни, имат някой предавания дето са доста крайни, но като цяло идеите им са анти-ГЕРБ, тъй че не виждам защо някой който посочва простотиите на ГЕРБ да е "долнопробен"
Ами аз пък си позволявам да виждам проблем в телевизия, чиито идеи като цяло са "анти-ГЕРБ", "про-ГЕРБ", анти-ДПС", "про-ДПС", "анти-ДСБ", "про-ДСБ" и т.н. като си сменя конюнктурата с всеки повей на вятъра. Аз примерно си мечтая за по-независима и адекватна журналистика. Предаванията по СКАТ са долнопробни и като съдържание, и като техническо изпълнение, но щом сме я докарали дотам, че сме на прага БСП и ДПС да правят нова коалиция, нека да влиза и Фронта и да се почва:))) може би са необходими по-сътресителни промени
))
Долнопробно е това управление, човек, и ти много добре го знаеш...95% от всичко което ГЕРБ направиха бе долнопробно. Те са анти-ГЕРБ дотолкова доколкото са анти-правителство, в смисъл ако утре БСП (недай боже) са в правителство, ясно е че ще са анти-БСП, щото знаят че политиката ще е една и съща.
Сътресителни промени ще има в обществото, щото се вижда че от политическата класа няма да дойде..
СКАТ е собственост на продажни отрепки. Ако си мислиш, че дори една нотка от това, което се случва в тази телевизия е в твой интерес, жестоко се бъркаш. Те знаят, че нямат шансове да вземат властта, но се борят да вкарат хора в парламента. От там имат достът до част от баницата. По същия начин, както ТВ7 и доста други са телевизии на отрочета на комунстически отрепки, и съответно деликатно пробутват червената партия всеячески. Само че там се борят вече за цялата баница щото и кинтите им са много повече и имат възможност.
Като цяло единствените, които по някакъв начин се задържат в парламента без да имат контрол над медийната пропаганда, са сините партии. Което ме изненадва и до ден днешен, все си мислех, че след като веднъж изтърваха Костов да вземе властта, комунистите няма да допуснат подобна грешка отново. Вероятно изобщо не ги ебе вече, щото и те взеха да се разцепват на разни гербове и други шано партии.
Аз като негласуващ страничен наблюдател, мога да кажа, че за мандата на ГЕРБ в Бургаска област се направиха повече неща, отколкото за 8-те години крадене преди това взети заедно. Може би просто се дължи на факта, че бургаския кмет е пичага. Не е ли иронично, че той всъщност е варненец?