ъ постнал съм някак част преди това...
Въобще не се ебавам аз, плана си е саунд отсекъде. Политическата кампания е стока като всяка друга.
Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
passer-by wrote:От линка на Килуа за Моридин по-горе - едно негово видео.
http://www.youtube.com/watch?v=iPb1uiINs6o
Радваш, Жоре.
Ако се кандидатираш на следващи избори (включително местни), искай си първо място в листата. Не искам от гласовете за теб да се облажват партийни членове, пък били те и Зелени.
passer-by wrote:Станеш ли водач на листа на някои избори в моя район, you have my sw... my vote. Ако много държиш да си биеш главата в стената, ще ти дам възможност доколкото зависи от мен.
Ама от гражданска квота не знам ще те допуснат ли догоре без клетва към партията. Ще видим, де.
Това го мяркам няколко пъти вече. Ще контрирам с една мисъл, цитирана от Григор Гачев:passer-by wrote:Просто (и аз) познавам лично тоя, който се кандидатира, и затова няма да гласувам за него. Не защото смятам, че не е подходящ, напротив. А защото не пожелавам на никой човек, на когото държа, да става депутат. Не и тук, не и сега.
В чия полза работи това мислене?когато от политиката се махнат отвратените, в нея остават само отвратителните
Забравяме ли го?Кал wrote:Да, разбира се, те също може да се разкривят – особено ако впоследствие ги изоставя. Ако спра да им сподвижнича и се дръпна настрана, да ги наблюдавам, да ги съдя.
Само че… Петко, Вера, Жоро са ми приятели. Хора, давали от себе си и доказали неведнъж, че заслужават помощта ми. Аз приятел ли ще съм, ако гледам отстрани и ги съдя, и… дотам?
+1.ifadriana wrote:Ице, аз помня Луканов. А също и Видинов, а също и кръга "Орион" след тях. И съм напълно убедена, че всички те, включително и Борисов, идват от едно и също място и не работят сами за себе си :)
ми звучи като "На софра и ех, ше ръгаме".НСФИЕХШРГ
Какво научихме по времето на тази предизборна кампания:
Вече знаем думата „кечър“, т.е. оборудван автомобил, който може да прихваща разговори
Знаем, че с отвертка не може да се унищожат данни от харддиск
Различаваме ясно разпит от разговор
Понаучихме за сексуалните шеги в прокуратурата
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 29 guests