Гласувахте ли?
Moderator: Moridin
- armageddon
- Forsaken
След като сподвижниците на АТАКА били наричани прости и тъпи сега ги наричали необразовани. Някога за такова нещо са щели да убият на място тоя дето говори такива лоши неща.
Кво от тва, че Сидеров нямал реален план за управление? Ми той не е и казвал, че има!
Само Марфа дала по-стойностно определение за появата на АТАКА (мале, мноу съм пекана!).
Ако има предсрочни избори Райчев казал, че 8-те процента ше ни се видят сън.
Виновен е етническият модел, виновни са и политиците.
В други страни също има такива партии, така че да не пищим за ЕС.
Естествено, че Сидеров няма да си говори със журналистите, които отдавна са му обявили война! Да ходят дапитат Царя за 800-те дни вместо да тормозят тоя достоен човек! (за питането към Царя съм съгласна btw.)
Гласувал за АТАКА с ясно съзнание не щото щял цигaнски сапун, а за да се обърне внимание в/у циганската проблема.
Общто взето това е
Майтапа настрана, но между другото Мордет казва доста верни неща в поста си. Съвсем сериозно го твърдя.
Кво от тва, че Сидеров нямал реален план за управление? Ми той не е и казвал, че има!
Само Марфа дала по-стойностно определение за появата на АТАКА (мале, мноу съм пекана!).
Ако има предсрочни избори Райчев казал, че 8-те процента ше ни се видят сън.
Виновен е етническият модел, виновни са и политиците.
В други страни също има такива партии, така че да не пищим за ЕС.
Естествено, че Сидеров няма да си говори със журналистите, които отдавна са му обявили война! Да ходят дапитат Царя за 800-те дни вместо да тормозят тоя достоен човек! (за питането към Царя съм съгласна btw.)
Гласувал за АТАКА с ясно съзнание не щото щял цигaнски сапун, а за да се обърне внимание в/у циганската проблема.
Общто взето това е

Майтапа настрана, но между другото Мордет казва доста верни неща в поста си. Съвсем сериозно го твърдя.