Random stuffec

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Feb 27, 2013 9:29 am

http://kotaku.com/5987190/thq-now-selli ... e-of-value

Гениално - дай да разделим Homeworld от Relic ... и Worms да попаднат където не им е мястото ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Mar 09, 2013 10:39 am

Лаунча на новото Сим Сити е музика за душата ми :)

На ААА проектите им предстоят трудни години след като публишърите се опитват да не разберат пазара нарочно.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Sat Mar 09, 2013 11:46 am

Кво станало?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Mar 09, 2013 11:59 am

Очакваната смрад при лаунч на онлайн онли сингъл плеър игра.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Mar 16, 2013 12:54 pm

Отговорът на Рагнар Торнквист на искането: I forgot probably my most important wish, don't mess up the ending like so many of my favorite stories: LOST, Battlestar Galactica, and Mass Effect и на оплакванията от клифхенгъри.

We are putting a TON of work into carefully crafting a completely awful ending. Let's face it, no one remembers a good ending. Good endings are a dime-a-dozen. But an awful one? Lives forever.

But we do believe in community participation, so we're giving you guys a choice between THREE awful endings:

a) Cliffhanger-bonanza! Cliffhangers for everyone!

b) Dreamfall April was actually April's evil twin sister, June. The real April got out of the heroine business years ago and married a plastic surgeon in Buenos Aires, where she went on to raise four beautiful children before dying in a tragic Botox-related accident. Crow joined the band Counting Crows, becoming the band's front bird, and starred in his own reality show, Dancing With The Crows. His rapid rise to fame led to alcoholism and drug use, and Crow withdrew from the public eye. Rumours have it that he lives on an organic coffee plantation in Indonesia together with his five common-law wives and three dozen offspring. The Undreaming ran for office, and eventually became President of the United States of America, where it enjoyed an unprecedented approval rating of one hundred percent for seventeen consecutive terms. Today, the Undreaming lives in Alabama, is an ordained minister, and writes historical fiction in its spare time. Its latest novel, The Undreaming of Lincoln, currently fills ALL slots on the New York Times Bestseller list. And Zoë turned out to be Cortez in drag. She now stars in a burlesque show in Paris, and doesn't like talking about her past.

c) Wonkers dreamed the whole bloody thing.

:lol: :lol:
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Tue Mar 19, 2013 2:13 pm

Който като мен е имал технически проблеми с Undying, вече я има в ГОГ за $6. Обичам ги тия хора!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Mar 21, 2013 11:13 pm

Отвсякъде валят колекционерски издания. Зех си за некви стотинки с намаление God of War - Even More Ultimate Than Any Previous Ultimate Editions Edition. Леко ме издразни, че двете PSP игри са само код за даунлоуд през мрежата на Сони (не са ли на диск в тяхното си отделно издание за PS3?), но иначе е добра инвестиция, ако човек не е купувал предните. А ми струваше съвсем малко повече, отколкото ще продам тройката.

Гледам и Bioshock има издание с двете игри + всички ад-они, което е много добра инвестиция, щото поне тук струва по-малко, отколкото струват само двете игри заедно без добавките.

Баси, колко нямам търпение за Infinite.
And you can't dance with a devil on your back...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Mar 22, 2013 6:30 pm

Биошока го пиратвам от раз, въпреки брутално високите оценки, които получава в момента.

За сметка на това съм си преордърнал това - http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EGcPu0bLrY

Време беше да я пипнат малко графично и да я пуснат на full hd. И без друго ми писна да модвам стандартната игра и да се чудя що не ме вкарва в игри в гарената. Сега всичко в Steam, ще се спукаме да я играем. :heart:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Mar 22, 2013 6:57 pm

Аз пък ще чакам GOTY Edition с DLC преди да я купя. Почна да ми писва вече от цените в Европа а не ми се занимава с руски ключове.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Mar 22, 2013 7:02 pm

The Dragon wrote:Аз пък ще чакам GOTY Edition с DLC преди да я купя. Почна да ми писва вече от цените в Европа а не ми се занимава с руски ключове.
Онзи ден гледам че Deus Ex: HR е 12 евро в стийм и си викам да видя колко е Алисата. Петдесет евро. :neutral: Бива ли такава разлика в цената на игри от една и съща година с 2 месеца разлика в рилийза?

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Mar 23, 2013 8:42 am

Ревюто на IGN излезна, отново PC версията е тази която трябва да се играе - с детайлни текстури и пипната графика :)

http://www.ign.com/articles/2013/03/22/ ... -pc-review

И разбира се стойте далече от всякакви коментари навсякъде - има тролове които в ънрилейтед теми постват спойлъри от изпиратстваната версия на PS3 ... така че знам информация за края ... ще разберем скоро дали е вярна :(

Edit: Излезна и за XBOX ...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Mar 23, 2013 3:44 pm

Както няколко пъти съм казвал - най-чаканото лично от мен този иначе доста наситен със заглавия март месец. Пиратстването точно на ТАЗИ игра според мен трябва да си е отделно престъпление :)

Не знам обаче още на какво ще я цъкам, предните биошокове бяха по-яки за бокс, принципно обаче тройката ми е основната платформа последната година, а пък компът може и да успея да я подкара, но съвсем не ми се играе на него както обикновено...

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Mar 25, 2013 10:51 am

Baldur's Gate: EE е 7 евро в близките 8 часа в стийм.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 25, 2013 10:54 am

Ех ако беше наистина енхансд щеше да е много яко :lol:

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Mar 25, 2013 10:58 am

Какво дръвце е ми е ясно, по-скоро ми е интересно точно колко зле. Щото на айПада нито може да се играе нормално, а колко зле са я докарали не е истина просто.