Бтв, съвети как въобще се играят адвенчъри (без спойлърски уолктрута) също биха ми помогнали!
Moderator: AlDim
Комбинаторика му е майката. Кликаш от всичко на всичко.Trip wrote:Може ли да ми изпонапрепоръчате велики и могъществени класики, както и готини нови неща? Мерси предварително
Бтв, съвети как въобще се играят адвенчъри (без спойлърски уолктрута) също биха ми помогнали!
За съвети - ползвах Universal Hint System, което е сайт само с хинтове, без уоктру.Trip wrote:Може ли да ми изпонапрепоръчате велики и могъществени класики, както и готини нови неща? Мерси предварително
Аз на TLJ на некви мизерии като онова с патето, клещите и въжето си ползвах уоктру като пич. Не знам как на някой му е хрумнало такова нещо.RRSunknown wrote:Ако зацикля си праскам гайдове като пич и изобщо не ми дреме, никога не съм имал желание да вися 5 часа в две стаи докато разбера, че трябва да комбинирам тостера с кучето и балона.(примерно).
Личи си че не си играл първия дискуърлдClaymore47_Fen wrote:Аз на TLJ на некви мизерии като онова с патето, клещите и въжето си ползвах уоктру като пич. Не знам как на някой му е хрумнало такова нещо.RRSunknown wrote:Ако зацикля си праскам гайдове като пич и изобщо не ми дреме, никога не съм имал желание да вися 5 часа в две стаи докато разбера, че трябва да комбинирам тостера с кучето и балона.(примерно).
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests