Batman Begins
Batman Begins
Идеи? Слухове? Искате ли да го гледате? По принцип, имам предвид :)
Аз чувам, че е доста по-добър от предишните, което ме съмняваше от трейлърите... Ненам, вие както сте чували/мислите по врапоса? :)
Аз чувам, че е доста по-добър от предишните, което ме съмняваше от трейлърите... Ненам, вие както сте чували/мислите по врапоса? :)
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
Аз си го прикопах вече, но с доста кофти качество. Изгледах само първата половина, но не съм особено очарован. От друга страна не е и супер тъп/гаден. Като цяло изглежда добър начин да си загубиш времето. В общи линии - поредният летен екшън, може би малце по-добър от нормата.
Elves dig rocket launchers.
Шегувах се, всъщност много исках да ми хареса и дори очаквах това, обаче се оказа пълно разочарование. Ужасяващо малоумен дори по стандартите на комиксовите адаптации и с екшънсцени тип "нищо не се вижда поради идиотския монтаж илипсата на светлина, но пък е много куул, защото бумти епична музика до дупка". Споменатата музика е единственото хубаво нещо в филма.Оф, обичам когато ходят с цел после да плюят
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Грешиш. Нито тук, нито в първите батмани, не е на Джон Уилямс музиката. Тук с нея са се заели Ханс Цимер и Джон Нютън Хауърд. Музиката всъщност е чудесна, проблемът е, че е светлинни години над нивото на останалите елементи в филма.
Last edited by Demandred on Mon Jun 20, 2005 7:34 pm, edited 1 time in total.
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Ами Хауърд ми е номер едно сред филмовите композитори. А от Цимър имам само хубави спомени. Та в тандем дават заявка за нещо хубаво, определено
.
Странно, но си свалих някакво парче от Е-Дънки (Batmans theme) преди 2 седмици, което се води на Джон Уилямс. Явно е грешка.

Странно, но си свалих някакво парче от Е-Дънки (Batmans theme) преди 2 седмици, което се води на Джон Уилямс. Явно е грешка.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Dem, всъщност, доколкото филмът е правен по комикс- рисуван предимно за средностатистическото американче дали трябва да е на *толкова* високо ниво? 
Anyway, BatHman rulz, а музиката идеално се вписва в мрачната атмосфера на Готам. Така че гък да не съм чул/прочел :РРРРРР

Anyway, BatHman rulz, а музиката идеално се вписва в мрачната атмосфера на Готам. Така че гък да не съм чул/прочел :РРРРРР
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Да съм казал, че трябва да е някакво високо интелектуално ниво, да е сложен, дълбок и т.н. Не, исках добро забавление. Не го получих, затова и се оплаквам. И X-Men са по комиск, но не пречи да са достатъчно смислени, забавни, увличащи и напрегнати, за да ги призная за чудесни филми.Dem, всъщност, доколкото филмът е правен по комикс- рисуван предимно за средностатистическото американче дали трябва да е на *толкова* високо ниво?
Аман от оправдания "верно, хипермалоумен и грозноват е, ама нали е по комиск, видите ли, ако беше обикновен филм, щеше да е средна работа, ама щом е по комикс, значи е велик".
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
ем, не, имах предвид филма съкс яко и ако не беше по комикс пак щеше да съкс яко, ма това поне малко го оправдава.
Освен това има някаква емоционална стойност за мене

Освен това има някаква емоционална стойност за мене

-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
Аз само да кажа, че нямам телефон до петък, та ако се уговаря нещо - офф-ка, msg here или ми звъннете в работата.
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
всъщност филмът със сигурност е един рядко добър батман, евентуално само оригиналният го превъзхожда.
какво негодуваш, че нищо не се разбирало то екшъна - батман е нинджа бе джанъм, не-виждането му е feature. fear of the dark и прилепи. и доста добре пасваща концепция за режисирането на тия сцени.
за малоумието ще си позволя да не се съглася. доста хитро част от недостатъците в предните епизоди тук са обърнати в плюсове.
филмът не е нито прекалено бърз, нито прекалено бавен. и, ще ме прощаваш, много забавен.
какво негодуваш, че нищо не се разбирало то екшъна - батман е нинджа бе джанъм, не-виждането му е feature. fear of the dark и прилепи. и доста добре пасваща концепция за режисирането на тия сцени.
за малоумието ще си позволя да не се съглася. доста хитро част от недостатъците в предните епизоди тук са обърнати в плюсове.
филмът не е нито прекалено бърз, нито прекалено бавен. и, ще ме прощаваш, много забавен.
Ами аз като малко детенце си се кефя на всичките бат-джаджи (най-много на стелта обаче), на мрачната атмосфера, нощен Готъм, прилепите
. Не очаквам да открия смисъла на живота, а да се позабавлявам добре - точно както се получи с "Mr. and Mrs. Smith".

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around