Игра на годината е X-com, подвластници са Journey и Walking Death - кой каза че нямало оригиналност и интересни заглавия

Moderator: AlDim
За различни награди иде речClaymore47_Fen wrote:Абе гледах VGAs в неделя, не спечели ли Walkind Dead GOTY-то?
Просветли ме тогава, какво излязло последните години е на качественото ниво на горепосочените? Тук не говорим дали са по-добри от класиките, защото просто не са, но за последните години какво по-добро е излизало? В смисъл, то и това достатъчно красноречиво си говори за състоянието на геймърството в момента.Delegat wrote:Личи си колко РПГ геймър си, щом МЕ и Скайрим са ти еталони в жанра
Нека да започнем с факта че МЕ не е РПГ ...Amikae wrote:Просветли ме тогава, какво излязло последните години е на качественото ниво на горепосочените? Тук не говорим дали са по-добри от класиките, защото просто не са, но за последните години какво по-добро е излизало? В смисъл, то и това достатъчно красноречиво си говори за състоянието на геймърството в момента.Delegat wrote:Личи си колко РПГ геймър си, щом МЕ и Скайрим са ти еталони в жанра
Ами това е приказка вече. Макар че ми е трудно да си го представя, предполагам те кефят по различен начин и двете. Щото днешно време философията и подхода на гейм правещите са доста по-различни. Мен лично това сегментирано съдържание ме отблъсква здраво. И то става вече стандарт в игрите.RRSunknown wrote:Кефят ме еднакво - това е. Кое има да му разбираш чак толкова ?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest