One Piece - сапунките могат да са добри

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Nov 28, 2012 9:41 pm

Те колко бизнеса преебаха още от Арабаста насам...................

Не виждам нищо ново да намекват или да казват което да не е ясно от сто години насам.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 28, 2012 9:52 pm

Да, винаги съм знаела, че това заглавие ще завърши с мащабна битка, която ще промени целия свят. Досега обаче нашите се плъзгаха по тангентата и биеха некви сравнително изолирани лошковци - и Крокодила и Мория бяха некви свободни електрони там. Жокера обаче се е обвързал яко со се сичкото криминалец в Новия свят и вероятно поне с един от Йонко. А след войната с Бялата брада е ясно, че светът се е задвижил нанякъде. И нашите олигофрени вече се забъркват надълбоко в интригата. Не е неочаквано, напротив, супер очаквано е, ама това не го прави да кефи по-малко.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Nov 28, 2012 10:03 pm

Тоест голямата битка от 100 епизода в Маринфорд беше някакво плъзгане по тангентата ?

И да крайно време е спрат с филърите и върнат яките пичове от преди тайм скипа.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 28, 2012 10:29 pm

Да, плъзгане по тангентата беше. В голямата битка на Маринфорд Люфи дълбоко не беше главното действащо лице. Беше някъв сополанко, набил се между шамарите, а от екипажа му нямаше и следа. Така че голямата битка на Маринфорд не я броя към персоналните боеве на нашите хора. Тя си беше показно за това как светът си върви, а нашичките са още твърде незначителни, за да се въврат добре в него. Сега вече не са. Оттам и част от якостта на предстоящия конфликт, щото Люфи и Сие ще го изнесат на плещите си. Нямам търпение.

Т.нар. филъри за момента сетъпват ебаси якия сетинг. Цялата расистка драма около рибите, която ще е един от двигателите към световен конфликт + изпълненията с миниъните на Жокера, мафиотщината и армиите от изкуствени Зоан... Верно, некви различни манги четем с теб.

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Nov 28, 2012 10:33 pm

Според мен толкова много сте се натегнали най-сетне да стане нещо че ви се привиждат големи неща там където няма нищо показано :roll:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 28, 2012 10:34 pm

Еми за мен са очеизбождащи големите неща, а Ода досега никога не ми е предавал очакванията. Според мен пък теб те кефи да си ни навъпреки и затова не забелязваш загатнатите големи неща.

Oui. Je suis garbage.

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Fri Nov 30, 2012 2:30 pm

Image

Кузан.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Dec 01, 2012 10:39 am

Това официално ли е???
Леле...

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Dec 01, 2012 3:37 pm

Новия член на екипажа :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Dec 02, 2012 10:01 am

Ох филъри са... пак е забавен поне тоя...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Wed Dec 05, 2012 4:18 pm

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Dec 05, 2012 4:26 pm

Надъхващо, а :)
Новият чаптър беше як :) След Лоу, сега е ред на Лъфи да се развихри :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 05, 2012 6:00 pm

Хахахаха Зоро и вечната му ориентация. Добри глави, уви ще стигнем до тях като гледам филърите напролет в анимето... Интересно тия дето минават през стаята на Лоу кат ги заебе кво става после.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Dec 13, 2012 7:50 pm

Luffy все повече се превръща в T-1000 терминатора.

Най -сетне почва якия бой с Донфламинго :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 13, 2012 9:33 pm

Да видим, далеч е още от среща на живо като гледам. Подозирам Биг Мам са е на ред нейде.

Шанкс отдавна не се е мяркал интересно кви ги върши, все пак си чака шапката символично :)