Ще стигнем и до него някой уикенд...
Ами да, те общите мотиви са толкова и такива, че правят разказите не съвсем отделни. Механизмът на оглеждане на сегментите един в друг е взет директно от книгата всъщност. Те даже малко глупаво директно го изказаха на едно място във филма това за вселената, която се преповтаря. За разлика от книгата обаче, тук е трябвало да измислят физическа връзка за плавно преминаване от история в история много повече пъти - някъде е общ детайл от сцена, другаде е идейно, другаде е чрез герой, но има страхотни попадения.Claymore47_Fen wrote:Това го казвам без да съм чел книгата де, но доколкото разбрах от ревюто ти на книгата, там шестте разказа са отделни един от друг, с изключение на темите, кометата и другите общи мотиви, а фактът че работи във филм според мен е истинско чудо, постигнато чрез паралелизма на историите.
Горе Джен и Скърдж са си дали мнението. Аз мисля, че ако го гледаш без да си чел книгата няма да загубиш нищо, така или иначе може да го гледаш пак на торент след като излезе и да сравниш, но на кино имаш един шанс.Dante wrote:Aз слушам много противоречиви мнение, обаче доста хора казват, че в случая било по-добре първо да се гледа филма. Някой, който е чел и романа да каже дали си струва. Има го и факта, че ако задържа, после няма да мога да го гледам на кино, но в същото време никак не обичам да гледам филм по книга с която не съм запознат.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests