The manga topic
- ProxyFantasy
- Paragon
- ProxyFantasy
- Paragon
Седях до 3 часа сутринта днес, за да чета Хънтър Х Хънтър. Точно Арката с мравките. Имаше места, на които се чудех дали автора не го е домързяло да го дорисува. Просто уникални грозотии. Ако няма Хисока или Краля на Мравките, този човек изобщо не си прави усилие да нарисува качествена картина. Иначе минаха тези гадни страници и мога да кажа, че Арката е много, много зарибяваща и просто сетинга кърти мивки. Нямам търпение да го дочета.
192 страници ЧБ
Мека корица с обложка
Формат: 176 х 112 мм
ISSN: 1314-6831
Периодичност: двумесечна
Цена 9,99 лв
Дано само да прекъснат традицията и го издадат до край
Мека корица с обложка
Формат: 176 х 112 мм
ISSN: 1314-6831
Периодичност: двумесечна
Цена 9,99 лв
Дано само да прекъснат традицията и го издадат до край

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- ProxyFantasy
- Paragon
- ProxyFantasy
- Paragon
Go! Go! Heaven! - Невероятна манга! Жанрът е Сейнен/Slice of Life. Накратко увод - 4 млади момичета на по 18-22 години приблизително са решили да се са самоубиват. По стечение на ситуацията се събират и мангата прераства множествена вариация на причина и следствие, мотивация и необходимост, на желанието за край на живота. Няма да спойлвам нататък, но лично на мен много ми хареса, пък и беше значително късичка 11 чаптъра.
- ProxyFantasy
- Paragon
Изчетох GOTH. Доста оригинално чудо, само 5 глави, но затова пък не усетих кога свършиха и исках още. Сюжетрът е доста мрачен, има някои гори изпълнния, а самата манга е базирана на книга от няколко разказа с общи герои. Въобще иде реч за двама гимназисти със слабост към мрачни изстъпления (най-вече убийства), обичащи да посещават места, където са лежали трупове, а и да откриват серийни убийци и тям подобни, без да ги предават на полицията. Главната героиня постоянно се забърква в разни каши с опасност за живота, а главния герой много иска да види смъртта й. И така...
Драгънбол мангата, поне до 24ти чаптър, е мозъчна смърт. Бтв правилната ли манга съм подхванала? Къде са мускулестите рошави пичове, дето са оувър 9000? Дотук има някакъв дребен Йети, няква ужасна женска (виждам откъде са тръгнали вредните влияния относно женските персонажи в шонен соупа), някъв перверзен дъртофел, някъв зажмуцан уж-крадец и един тон приказващи животни. Опитва се да е смешно, ама доста безуспешно. Трябва да е правилната манга, щото имаше камехамеха по едно време, ама, наистина, ВТФ?!