Играно напоследък
Moderator: AlDim
Аз вчера го купих. Сложих си сейфовете от пиратското копие, всичко си забаца от раз и изригнах от кеф. Снощи играх до 2 часа сутринта, а по-предния ден до 4. Няма спиране. Все си казвам "само още една мисия" и така времето лети. Явно съм се адаптирал вече, щото гледам на 5-те часа сън, като на адски много. 

Благодарение на счупеният гейм дизайн може да минаваш от яко меле в стелт. GG, все едно играя Thief 1 ама без пачоветеDante wrote:E, aз пак избивах наред, ама го цъках хем стелт, хем директен бой.
Пробвай да не си стелт с ония дългокраките, ако има повече от 1
A, прочее, има си и още една трудност след Hard, за хората, които наистина искат да цъкат яко стелт.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдам. "Faster Than Light" открадна една седмица от живота ми - и не, не си я искам обратно 
А сега, без никаква връзка с предишното, тихичко си се надявам в ъгълчето, че Square Enix или някой по веригата ще пусне PC-версия на "Symphonica"
Това се оказа уж простичка, ама много забавна игрица, че даже си има и малко история в нея (разбира се, съвсем праволинейна).

А сега, без никаква връзка с предишното, тихичко си се надявам в ъгълчето, че Square Enix или някой по веригата ще пусне PC-версия на "Symphonica"

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
King's Bounty: Warriors of the North
Още съм на четвъртия остров и за сега усещането е за нешлифован продукт.
Писането е на същото ниво, отново ги има тънките подигравки с де що има история и клише, този път на тема викинги, но в играта има предостатъчно материал и за хората, които не са луди фенове на рогатите шлемове.
Геймплейно, очаквано, не е мръднала.
Вместо дракон имаме валкирии. Още съм отключил само една, но за сметка на това всичките rage магии до момента са буквално грозни и с дървени анимации
. Има overuse на pushback и spin без да е анимиран въобще, т.е. моделите на чудовищата се плъзгат и въртят на стоп кадър. Particle ефектите на новите магии също са на нивото на warcraft 3 мод от преди 8 години.
Новита единици за сега не са много интересни. От досега намерените:
Viking и Berserker - направо са си спестили един модел. Много дмг, но и мрат като мухи. Грознички. За пример, Olaf от LoL по ми хареса като модел.
Axemaster - красив модел, слаба единица без никакъв дмг.
Flinger - най-безполезното нещо ever. Think синия тремлин от херос 3.
Skald - има умения да дебъфне 3 вражески стака или да бъфне 3 твои. Безполезен в бой.
Soothsayer - архимага от предишните. права стрела, но слаби магии.
Jarl - най-готината единица за сега. Красив модел тип dwarf. Умение да даде втори ход на единица, което не хаби неговия, много кръв, малко дмг за съжаление, но по-скоро заради малкото бройки, които може да имаш.
нещо си Maiden - Валкирия, яздеща мечка. Бърза, здрава, Май ще е конкуренция на джарла, но още няма бройки.
Fire нещо си - пълен рип офф на алхимиста, само че вместо отровна атака има огнена и може да прави дроиди. Силничък, но рипофф.
Единственото нещо, което този път е направено по-добре, е музиката. Вече има даже няколко доста запомнящи се мелодии, а дори main menu темата, ако и доста примитивна, е сто пъти по-добра от, да кажем, темата на dragon age.
А, и забравих да спомена. Въпреки, че играта вече е доста стара, и графиката не е мръднала и на инч от ванилата, някак си играта е станала много по-тежка. Не е нищо фатално, на на лаптопа ми, на който прадишните вървят на макс без сенки, се наложи да сваля draw дистанцията и водата, и пак върви на по-малко кадри.
За феновете задължителна. За останалите, първо изиграйте предишните.
Още съм на четвъртия остров и за сега усещането е за нешлифован продукт.
Писането е на същото ниво, отново ги има тънките подигравки с де що има история и клише, този път на тема викинги, но в играта има предостатъчно материал и за хората, които не са луди фенове на рогатите шлемове.
Геймплейно, очаквано, не е мръднала.
Вместо дракон имаме валкирии. Още съм отключил само една, но за сметка на това всичките rage магии до момента са буквално грозни и с дървени анимации

Новита единици за сега не са много интересни. От досега намерените:
Viking и Berserker - направо са си спестили един модел. Много дмг, но и мрат като мухи. Грознички. За пример, Olaf от LoL по ми хареса като модел.
Axemaster - красив модел, слаба единица без никакъв дмг.
Flinger - най-безполезното нещо ever. Think синия тремлин от херос 3.
Skald - има умения да дебъфне 3 вражески стака или да бъфне 3 твои. Безполезен в бой.
Soothsayer - архимага от предишните. права стрела, но слаби магии.
Jarl - най-готината единица за сега. Красив модел тип dwarf. Умение да даде втори ход на единица, което не хаби неговия, много кръв, малко дмг за съжаление, но по-скоро заради малкото бройки, които може да имаш.
нещо си Maiden - Валкирия, яздеща мечка. Бърза, здрава, Май ще е конкуренция на джарла, но още няма бройки.
Fire нещо си - пълен рип офф на алхимиста, само че вместо отровна атака има огнена и може да прави дроиди. Силничък, но рипофф.
Единственото нещо, което този път е направено по-добре, е музиката. Вече има даже няколко доста запомнящи се мелодии, а дори main menu темата, ако и доста примитивна, е сто пъти по-добра от, да кажем, темата на dragon age.
А, и забравих да спомена. Въпреки, че играта вече е доста стара, и графиката не е мръднала и на инч от ванилата, някак си играта е станала много по-тежка. Не е нищо фатално, на на лаптопа ми, на който прадишните вървят на макс без сенки, се наложи да сваля draw дистанцията и водата, и пак върви на по-малко кадри.
За феновете задължителна. За останалите, първо изиграйте предишните.
There are no rules! I'm gonna get you!
- RRSunknown
- Elder God
Наваксвам си с http://www.gamespot.com/oddworld-strang ... r-6334838/
.

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- The Dragon
- Elder God
Всъщност коментара ти е по-точен. Неприятно наистина. Първоначално се подразних на всичките setup-и през които трябва да мина : Играйте Нощем, Намалете Брайтнеса, Сложете Слушалки. Първата 1 минута от играта ми беше нищо особено, но малко по-малко започнах да се tune-вам към атмосферата. На два пъти (навярно от течение) вратата във хола се отвори и изперколясах...The Dragon wrote:И аз бях изненадван доста пъти от тази игра ... приятно не беше между тях. Pant shittingly беше доста по близо до истината. Много правилен хорър.Razaelski wrote:Приятно съм изненадат от Amnesia The Dark Descent.
Харесва ми цялата идея, че няма оръжие и врази, които да громиш. Вместо хит пойнтс, имаш "sanity". Изобщо много правилна игра като цяло. Аз преминах през архивите (отбелязвам, че за момента не е никак сложна, но трябва да се пести светлина. Малко ме дразни, че не можеш да носиш вече запалени свещници а трябва постоянно да хабиш конкуматив) и в момента съм в Лабораторията където май няма да се оцелее и ще изляза, тъй като дори да идеш под светлина изпадаш в sanity. Някъде прочетох писмо, че по принцип долните етажи са the most hounted. И на този етап съм объркан на къде да вървя.
I believe there's another world waiting for us Sixsmith. A better world. And I'll be waiting for you there
По принцип трудно ще те стрестне ако я играеш с типичният геймърски манталитет да "биеш играта" и следователно да преровиш всеки шкаф, куфар или рафт за предмети, че да може да завършиш играта по най-оптималният начин. Просто се нагласяш към атмосферата.RRSunknown wrote:Мен не ме стресна с нищо.
I believe there's another world waiting for us Sixsmith. A better world. And I'll be waiting for you there