Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
- armageddon
- Forsaken
Айде сега. Мисля че Кирстен Дунст беше най малкия проблем. Все пак във филма се мяркаше и онзи от Властелина.Моргана wrote:Сега, с риск да получа някое словесно кроше, ще се намеся леко по отношение на мненията изказани за ЕСОЦМ. Аз лично претенции в този филм не видях. Джим Кери ми е безкрайно антипатичен, но точно пък в ЕСОЦМ прави много добра роля. Направо бях изумена от образа, който пресъздаваше, особено в началото на филма. И, ако не беше адски дразнещото присъствие на Кирстен Дънст и безкрайно тъпото и наркоманско изпълнение под формата на нещо като танц върху леглото на Джоел, филмът за мен щеше да бъде направо ОК. Особено с добрите си попадения като идея за влюбването, в кого се влюбваме, защо и т.н.
- Ambartanen
- Arcanist
Аз пък гледах "Sin City" и филмът ми създаде някакъв респект към новоизлюпения жанр (комиксови адаптации). Атмосферата е много запленяваща и плътна, актьорската игра е добра, ефектите не се набиват на очи твърде много и са съвсем на мяссто. Филмът наистина успява да създаде впечатлението, че четеш комикс (и то хубав). Невероятните сцени не изглеждат насилено или безцелно, както в почти всички други представители на жанра, а напълно се връзват с атмосферата и историята.
Не знам, опитах се да изгледам Sin City, и не успях. Явно от мен не става читател на комикси, тъй като нещо самата идея на този не ме стопли. Не отричам, че филма е направен изключително стилно, и с доста вкус, и предполагам, че следва максимално духа на оригиналния комикс. За съжаление, самите идеи на филма/комикса не можаха да ме грабнат. Явно просто не си падам по прекомерно графичното насилие (да ме прощават пуристите, ама просто не намирам как другояче да кажа "graphic violence" и да запазя точния смисъл).
Все пак, предполагам, че това наистина ще си остане най-добрата филмова адаптация на комикс, поне за момента. Да се надяваме, че адаптациите по комикс ще следват този дух, а не да се получават безумия като "Батман и Робин", "Електра" или "Спидерман" - опааа, прощавайте "Спайдърмен"
Все пак, предполагам, че това наистина ще си остане най-добрата филмова адаптация на комикс, поне за момента. Да се надяваме, че адаптациите по комикс ще следват този дух, а не да се получават безумия като "Батман и Робин", "Електра" или "Спидерман" - опааа, прощавайте "Спайдърмен"

This signature is not yet rated
- Amos Trask
- Aes Sedai
Да кажа няколко хубави думи за 'Howl's Moving Castle'. Много е странен, но пък много ми хареса. Има страшно забавни моменти и детайли, като цяло не можах да схвана за чий беше цялата история, малко pointless..., но... трябва да се гледа.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
За син сити съм съгласен с zhivik.
Само Илайлджа Уд беше най-смешният вампир който съм вижвал.Аз не схванах точно замисъла на филма ама някой да ми каже каква точно връзка имаха отделните истории?
Гледах Роботи много свежарско филмче, супер идейки има вътре.Заслужава си гледането.
Само Илайлджа Уд беше най-смешният вампир който съм вижвал.Аз не схванах точно замисъла на филма ама някой да ми каже каква точно връзка имаха отделните истории?
Гледах Роботи много свежарско филмче, супер идейки има вътре.Заслужава си гледането.
Не сме Декарти, Нютони не сме,
за нас науката е тъмен лес
от чудеса.
А сме нормални астрономи - да!
Ловим звезди по тъмни небеса...
за нас науката е тъмен лес
от чудеса.
А сме нормални астрономи - да!
Ловим звезди по тъмни небеса...
- armageddon
- Forsaken
Какво? Тоя участва в Син City ... Май ще прескоча ...Сърфер wrote:За син сити съм съгласен с живик.
- JaimeLannister
- Forsaken
Е да, несъмнено Илайджа е един абсолютно решаващ фактор за качествата на един филм, особено ако е като Син Сити. Впрочем, ти изобщо гледал ли си го другаде, освен във Властелина?armageddon wrote:Какво? Тоя участва в Син City ... Май ще прескоча ...Сърфер wrote:За син сити съм съгласен с живик.
Наеш кво, недей прескача, ми го гледай Син Сити, пък после напиши едно "обективно" ревю, че да видим всички как става, а?

And you can't dance with a devil on your back...
Да бе, наистина, какво толкова имате против момчето? Че може да е имало по-походящи за ролята на Фродо, хубаво. Ама наистина, нещо напоследък много почнаха да го плюят заради ролята му във "Властелина ...". Доколкото си спомням, имаше няколко сносни роли, когато беше по-малък, като например The War (с Кевин Костнър, доста силна роля, между другото), както и Deep Impact. Не че е кой-знае какъв актьор, просто около "Властелина ..." нашумя повечко. Пък и ако не се лъжа, ролята му в Sin City е доста маловажна и краткотрайна ...
This signature is not yet rated
- armageddon
- Forsaken