04.06.2004 - България - Хърватска
Moderator: Moridin
04.06.2004 - България - Хърватска
Та очертава ми се в неделя да съм в София и се чудя дали да не отида на мача в събота. Знам, че тук едва ли ще има ентусиасти, но все пак да питам, много ще се радвам, ако някой реши да ми прави компания:) Да не говорим, че не знам точно как да стигна до националния стадион.
Аз обаче подозирам, че ако не се снабдиш с билет от по-рано, ще ти се наложи да гледаш мача по телевизията. А намирането на стадиона ще бъде повече от елементарно в деня на мача - просто следваш random групичка фенове, окичени със знамена и stuff.
Аз не смятам да ходя, защото хич не ми дреме дали ще паднат нашите или ще бият, но щом ви влече отивайте, викайте, плачете след загубата, напийте се, въобще have fun.

Аз не смятам да ходя, защото хич не ми дреме дали ще паднат нашите или ще бият, но щом ви влече отивайте, викайте, плачете след загубата, напийте се, въобще have fun.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Много сме жалки, всяка хърватска атака беше опасна, поради класата на нашата защита. Стоичков не е наред да играе само с трима защитници, при положение, че те са такива смешници, особено Илиян Стоянов.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- JaimeLannister
- Forsaken
- Drizzt Do`Urden