One Piece - сапунките могат да са добри
- ProxyFantasy
- Paragon
Странен факт е, че Ода помага в анимето. Тоест дори филърите на ОП (не говоря за някои филми) Ода помага. Тоест не е да е без хич. За мен пък Мангата мина супер бързо фишмен острова. Можеше много по детайлно да се опишат някои неща.
Пък и в момента единствената причина Луфи да не е премазал Хоуди (в анимето), е че не е успял да го докопа, да го шляпне :Д. Пък и дори в мангата Луфи беше смъртоносно ранен от Хоуди ^^.
Пък и в момента единствената причина Луфи да не е премазал Хоуди (в анимето), е че не е успял да го докопа, да го шляпне :Д. Пък и дори в мангата Луфи беше смъртоносно ранен от Хоуди ^^.
Мдам и аз вчера чаках като куче пред месарница, а то било почивка тая седмица ;(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- ProxyFantasy
- Paragon
- ProxyFantasy
- Paragon
- ProxyFantasy
- Paragon
Мдааа цялото тва досадно нагласяне до сега на героите насам натам, за да може за един епизод да изригне целия тоя вулгар дисплей ъф пауър
. Жалко само, че няма да има още от гласа на Хорди освен една култова сцена после
.
Маса яко е анимирано с подробности така, майната и на мангата колко е по-стегната като е голям кютека. Тва якия скил на Бруук съпроводен от тананикането на Бинкс саке... бррр. Гласът на Чопър в тая форма боли, почти толкова колкото като се гъне от похвали
Дано не размотаят сега твърде много края на арка с фабриката.

Маса яко е анимирано с подробности така, майната и на мангата колко е по-стегната като е голям кютека. Тва якия скил на Бруук съпроводен от тананикането на Бинкс саке... бррр. Гласът на Чопър в тая форма боли, почти толкова колкото като се гъне от похвали

Дано не размотаят сега твърде много края на арка с фабриката.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Епа си беше супер. Аз лично се скъсах от смях на тоя момент:
Иначе, като ги гледам екипажа колко левела са качили, ми се ще по-бързо да си обират крушите от тоя рибешки остров и по-експедитивно да срещат големите изроди. Пък и таман в следващия арк е и моя многообичан изрод.
- Spoiler: show
- Spoiler: show
Иначе, като ги гледам екипажа колко левела са качили, ми се ще по-бързо да си обират крушите от тоя рибешки остров и по-експедитивно да срещат големите изроди. Пък и таман в следващия арк е и моя многообичан изрод.
Това видяхте ли го?
http://www.youtube.com/watch?v=NU2oGq9m ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=NU2oGq9m ... r_embedded
ООООоооооо!
- ProxyFantasy
- Paragon
- ProxyFantasy
- Paragon