Хрониките на Абсурдистан - страната на Булгарбаши
Moderator: Moridin
Изчетох го, наистина е много интересен. Особено ми е интересен контрастът с Щатите, където т.нар. "дясна" партия се е изстреляла толкова екстремно в дясното, че се опитва да прави тотален микромениджмънт на личния живот на всички американци, а "лявата", която на теория иска голямо правителство, е принудена да стане не само центристка, ами и да свие леко вдясно, за да запълни вакуума...
And you can't dance with a devil on your back...
- Interpreter
- Forsaken
Нова мода: чалга тетрадки: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1523878
"Сред купчината "ученически помагала" в супермаркета лежи и автобиографичната книга на Азис "Аз, Азис"."
"Сред купчината "ученически помагала" в супермаркета лежи и автобиографичната книга на Азис "Аз, Азис"."
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Zeiss_optik
- Arcanist
Всеки, разхождал се по Кооперативния пазар във Варна няма как да не е запомнил как само допреди 2-3 седмици циганите вървят подире ти и шепнат заговорнически: "Цигари, бате?".
Ама на - ядец! Цв. Цв изцвъка миналия месец, че най-късно до края на август "на пазара няма да има нито една кутия контрабандни цигари".
И ето, на - вървя си по пазара - о, чудо: никакви цигани не ме следват и никой не ми предлага цигари.
Доволен, излизам от пазара и... моментално няколко циганина изникват като изпод земята и почват: "Цигари, бате, цигари?"
Край - вярвам на ГЕРБ! Действително "на пазара няма нито една кутия контрабандни цигари", както мъдрото правителство обеща. Те не са на пазара, а на десетина метра встрани.
Ама на - ядец! Цв. Цв изцвъка миналия месец, че най-късно до края на август "на пазара няма да има нито една кутия контрабандни цигари".
И ето, на - вървя си по пазара - о, чудо: никакви цигани не ме следват и никой не ми предлага цигари.
Доволен, излизам от пазара и... моментално няколко циганина изникват като изпод земята и почват: "Цигари, бате, цигари?"
Край - вярвам на ГЕРБ! Действително "на пазара няма нито една кутия контрабандни цигари", както мъдрото правителство обеща. Те не са на пазара, а на десетина метра встрани.
Hemos pasado!
- The Dragon
- Elder God
Сюрпризираха ме, че от другата седмица вече гражданската отговорност няма да може да се плаща на вноски... + че са я вдигнали още небрежарската. Не мога да открия някъде официално обявено обаче. Ама са 180 кинта ей така на вятъра...
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- RRSunknown
- Elder God
бай да уей - някакви си направили експеримент , подали оплакване за нарушени права и ютуб премахнали записа който са качили NASA в канала си с кацането на Марсохода Curiosity.
на всичкото отгоре NASA попада в специална юрисдикция и никой няма права над кадрите освен нея.
Само че ботовете са действали както са програмирани.
на всичкото отгоре NASA попада в специална юрисдикция и никой няма права над кадрите освен нея.
Само че ботовете са действали както са програмирани.
Иии, на живо от Светите земи.
Премиерът води дванадесет министри на хаджилък. Един от тях е Юда, но кой?!
Научно е доказано, че годишният прираст на средния евреин е 2%.
А ако руснаците не слушкат, Дянков ще ги напляска. Пак.
Премиерът води дванадесет министри на хаджилък. Един от тях е Юда, но кой?!
Научно е доказано, че годишният прираст на средния евреин е 2%.
А ако руснаците не слушкат, Дянков ще ги напляска. Пак.
- Spoiler: show
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
Мда, пак отива на мутризация, този път институционална. Това по повод горното.
Предполагам, че знаете за епопеята с откраднатите радиоактивни елементи от Девня.
Предполагам, че знаете за епопеята с откраднатите радиоактивни елементи от Девня.
Някои от крадците вече са се върнали в домовете си и изглеждат в добро здраве. 37-годишният Мишо разказа пред репортер на телевизията какво се е случило: „Нямаше, никакъв знак нямаше. Само едно желязо има отгоре му и туй е. Аз, ако знам такова чудо, изобщо няма да го барам. Ти сега ако видиш там има желязо, 50-60 кила, няма ли да го взимаш, ще го взимаш нали”.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either