Ше обявяваме ли 33 брой бе ;рр
Moderator: Moridin
Да изкоментирам и аз, след като успях да прочета повечето неща:
Ян - благодаря за редкационното. Надявам се знаеш онова, което ще премълча тук.
Благодарности на всички, които са писали в евъргрийна, страхотно написани мнения и според мен един от най-добрите евъргрийни. За съжаление аз не успях да напиша съвсем каквото исках, но останалите коментари са разкошни.
Star Wars ревютата - отново много ми харесаха, интересно е да се видят различните гледни точки.
Аниме - Рол, осъзнай се, писал си две страници за opening-и и ending-и :Р Хубав пространен материал за Алхимика - един сериал, който успя да ме зариби бързо и съм на мнение, че е много качествен. Кратките ревюта са хубава идея, така четем за повече сериали :) Поздравления за Алексис за материалите.
Разкази - по принцип не чета конкурсните, защото искам да изчакам да излязат и последните. Но от любопитство погледнах един от коментираните три и споделям мнението, че са ненужно отвратителни.
Игри - интересно написан материал, обикновено не се интересувам много от тази рубрика, но този път четох с удволствие :)
Като цяло много хубав брой, и макар да липсват някои рубрики, има много за четене (дори без разказите).
Ян - благодаря за редкационното. Надявам се знаеш онова, което ще премълча тук.
Благодарности на всички, които са писали в евъргрийна, страхотно написани мнения и според мен един от най-добрите евъргрийни. За съжаление аз не успях да напиша съвсем каквото исках, но останалите коментари са разкошни.
Star Wars ревютата - отново много ми харесаха, интересно е да се видят различните гледни точки.
Аниме - Рол, осъзнай се, писал си две страници за opening-и и ending-и :Р Хубав пространен материал за Алхимика - един сериал, който успя да ме зариби бързо и съм на мнение, че е много качествен. Кратките ревюта са хубава идея, така четем за повече сериали :) Поздравления за Алексис за материалите.
Разкази - по принцип не чета конкурсните, защото искам да изчакам да излязат и последните. Но от любопитство погледнах един от коментираните три и споделям мнението, че са ненужно отвратителни.
Игри - интересно написан материал, обикновено не се интересувам много от тази рубрика, но този път четох с удволствие :)
Като цяло много хубав брой, и макар да липсват някои рубрики, има много за четене (дори без разказите).
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Мда, поне да бяха нещо велико въпросните опънинги и ендинги. Не съм ги гледал всички, но тези, които съм видял не ме впечатлиха особено.
Между другото, вземете оправете фона на секция Хумор, защото не върви точно там той да се отличава от стандартния за списанието.
Между другото, вземете оправете фона на секция Хумор, защото не върви точно там той да се отличава от стандартния за списанието.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Всъщност там (на хумора) липсва фонът с надписа Shadowdance и аз забелязах, но си премълчах.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Вероятно е поради това, защото и аз съм с Mozilla.Ghibli wrote:На мен ми излиза празно жълто, без преливащите се петна и края на меча. Може би защото съм с Мозила?
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Щото по традиция с некъв странен енкодинг ми идва се хумора. И за предишния брой по тая логика трее да се бъгва мамка му и прасе. Ше го опраим ма проклетийката, ма дорде ми е на харда бачка нормално.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”