Chung Kuo
Вчера прочетох четвърта част- много, много добра, единствено ме раздразни, че любимия Де Вор не участваше, но не може всичко да е идеално. Обаче сега така ми се се иска да дочета докрай поредицата, но се налага да я зарежа по средата... 

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Съветвам те направо да я прескочиш тази част, ужасно скучна е до края си, а и повече шепърд не се появява в книгата. И без това пети том няма да се появи скоро у нас, няма смисъл. То и аз трябваше така да направя, но се насилих и го избутах Бен, като все чаках нещо интересно да стане, но не се получи.
Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Аз части никога не прескачам, а и така и така я минах вече. Ма си е зле, де... А пети том не скоро, а никога няма да сеп ояви в България :/ Нет-шопингът, както е казал потът, е най-добрият приятел на жертвите на потисничеството на българскитек нигоиздатели...
Междувременно, не че ми е лошо да си чатя с Дем, ама толкова ли никой друг не ги е чел тия книги И, по-важно, как не ви е срам? Ей тва пък ме вълнува мен, Бен Шепърд си е чукундур и без да го обсъждам :Р
Междувременно, не че ми е лошо да си чатя с Дем, ама толкова ли никой друг не ги е чел тия книги И, по-важно, как не ви е срам? Ей тва пък ме вълнува мен, Бен Шепърд си е чукундур и без да го обсъждам :Р
And you can't dance with a devil on your back...
- Moridin
- Global Moderator
Ърм... не, се пак аз от Бен само най-добрите спомени за герой от тая книга имам, не нам ко толкоз да е напраил в тая четвърта книга. Верно накрая ставаше ръб, ма няма зн, беше прекомпенсирал преди.
А Ким пък га успя да се влюби? Брм, ако нямах да чета 405693 други книги, май би тряло да ги препрочета...
И не мое ли поне да нападнем Бард и да ги изнудим да я доиздадат?
А Ким пък га успя да се влюби? Брм, ако нямах да чета 405693 други книги, май би тряло да ги препрочета...
И не мое ли поне да нападнем Бард и да ги изнудим да я доиздадат?
This is it. Ground zero.