Атентатът на летище Сарафово

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 18, 2012 7:17 pm

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 18, 2012 9:22 pm

Днес е рожденния ден на Левски между другото. Според мен това не е случайност.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jul 18, 2012 10:40 pm

И кво общо има рождения ден на Левски с евреите?????

Тоя атентат няма никва логика. Защо в Бг? Защо евреи? Нашите турци надали са особено съпричастни към палестинците. Те и онея не водят религиозна война, а по-скоро етническа. Българите също нямат няква бясна омраза към евреите. Нямаме и някви супер силни нацистки елементи, които да имат топките да организират нещо такова. Сигурно някой някъде е искали да утрепе някое конкретно израелско лице в тоя автобус. Или България се е превърнала в сай-фай страна, в която балканските мафии са си поделили туроператорските фирми и сега си правят мръсно с някви ей такива неща. ВТФ????
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Trip
Moderator

Post by Trip » Wed Jul 18, 2012 10:46 pm

Сигурно е международен атентат. Някой боклук-фундаменталист се е промъкнал в страната по някое време преди туристите и е изпълнил каквото са му казали, за да пецка девици в небето.

Че настоящото израелско правителство са пълни тъпаци, също е безспорен факт. Като гледам новините, се опитват да го обърнат на повод да се подпукат с Иран. Олигофрени.

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Wed Jul 18, 2012 10:50 pm

Квото каза Емо. Съмнява ме да е насочено конкретно срещу България по някакъв начин. Видяли са ненормалниците лесна мишена, с която могат да сплашат еврейските туристи на общо основание, и са се задействали :(

На мен ми е интересно има ли истина в това, че от Израел са предупредили нашите за такава възможност. Както и какво точно са дали като инфо и дали е имало някакъв шанс да се предотврати (ясно ми е, че и да е имало не е бил много голям - фанатик самоубиец трудно може да го спреш...)
Elves dig rocket launchers.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jul 18, 2012 10:52 pm

И сега като се почнат едни хиперболи от официалните лица ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Trip
Moderator

Post by Trip » Wed Jul 18, 2012 10:53 pm

Какви едни хиперболи?

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jul 18, 2012 10:55 pm

Ма то с фанатик самоубиец ли е станало в крайна сметка?
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jul 18, 2012 10:57 pm

Trip wrote:Какви едни хиперболи?
„Този ужасен инцидент е шок за всички нас, нищо не може да оправдае смъртта и болката на невинни хора”, това заяви министър-председателят Бойко Борисов по повод взривения автобус на летище "Сарафово" край Бургас.

„Изразявам своите най-дълбоки съболезнования към родните на загиналите, съчувстваме на болката на пострадалите. В този трагичен момент българският народ съпреживява мъката от загубата на близките на жертвите и ранените. Правителството категорично осъжда агресията и тероризма. Подобен ужасяващ акт на територията на суверенна държава, член на ЕС, е провокация към усилията на демократичната общност за постигане на световен мир. Твърдо заявявам, че ще разследваме този инцидент, за да накажем виновните за него с цялата строгост на закона. Убеден съм, народите на България и Израел ще излязат по-силни и сплотени от това немислимо бедствие”, допълни премиерът Борисов.
Боди каунта е като на една средна автомобилна катастрофа ... хайде да започнем да поставяме нещата в правилния им мащаб.

А и преди две седмици имахме взрив във склад за боеприпаси с почти толкова жертви. В кремиковци са ставали къде къде по зловеши инциденти.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Trip
Moderator

Post by Trip » Wed Jul 18, 2012 10:59 pm

Еми нека да пробвам да ги поставя в правилния мащаб - това е първият международен терористичен акт в страната от ... колко десетилетия? Какво ще кажеш за този мащаб?

Trip
Moderator

Post by Trip » Wed Jul 18, 2012 11:00 pm

Amelia wrote:Ма то с фанатик самоубиец ли е станало в крайна сметка?
Не е ясно дали със самоубиец, но всичко сочи към фанатик/ци.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jul 18, 2012 11:01 pm

Ми още не се знае как. Според мен просто тук се е действало по линията на най-малкото съпротивление - в момента в България идват много еврейски туристи поради сезона, контрол няма, щото сме в добри отношения с арабите, тъй като на всеки ъгъл тука се продава дюнер (простете сарказма ми), така че що някъв маниак да не изтреби някакви евреи? Тук е моментът да споделя, че Нетаняху е завършен кретен и му пожелавам на него и на Боеций цяла вечност да гледат девици, без да могат да ги пецкат.

Абсурдното е, че това е уникално събитие за България, за което научихме от всевъзможни чуждестранни медии, щото по конвенционалните тука даваха турски сапунки, мачове и прочее изгъзици. Парадоксалното е, че най-читава информация дават по СКАТ (???) Канал 3 (?!?!) и Слави... (????????????)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 18, 2012 11:04 pm

Тъй като нападението е И срещу България случайни дати няма.

Взрива е бил с дистанционно - никакви фанатици самоубийци, а съвсем пресметлив зловещ взрив точно в двигателя на автобуса за да избухне и резервоара с горивото.

Последиците за България - край на туристическия сезон, затягане на мерките, дестабилизация на обстановката.

Медиите за пореден път се доказаха - докато Израелските медии предаваха пряко, нашите медии показваха сериали.
Last edited by RRSunknown on Wed Jul 18, 2012 11:06 pm, edited 1 time in total.

Trip
Moderator

Post by Trip » Wed Jul 18, 2012 11:05 pm

РРС, това, че не са се самоубили, не ги прави по-малко фанатици - ако са хизбулари или тем подобни, разбира се. Може и да са иранци (което пак не оправдава свръх-убедения тон на Нетаняху, защото все пак са му нужни 100% доказателства, за да го изцепи онова с такава сигурност), може и да са израелци (?!!?!?), може и да са българи (!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!).

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 18, 2012 11:07 pm

Не ме разбра (редактирах) -
Взрива е бил с дистанционно - никакви фанатици самоубийци, а съвсем пресметлив зловещ взрив точно в двигателя на автобуса за да избухне и резервоара с горивото.