Блейд Рънърски конфликтRoland wrote:Е той тука роботът не беше много сигурен какъв да бъде. Екзистенциална криза го раздаваше.

Сакън! Не пипай Чарлийз, едно от малкото свежи неща във филма.Morwen wrote:Гледах го и аз. Започна толкова добре. И се разви толкова безумно.
Дупките в сценария са размерите и дълбочината на Байкал. И да, сигурно могат да се запълнят с някакви теории (злият Дейвид, който очевидно имаше някакъв софтуерен дефект, та беше толкова зъл, или беше пълен идиот), но те тотално не бяха дори загатнати във филма. Краят беше безкрайно нелогичен, освен ако не е направен с идеята да има продължение. И какъв въобще беше смисълът да я има героинята на Чарлийз терон, освен за да имаме и секссимвол във филма?
Аз пък до последно не можах да разбера защо Холоуей ненавиждаше Дейвид и го обиждаше през цялото време?Morwen wrote:Гледах го и аз. Започна толкова добре. И се разви толкова безумно.
Дупките в сценария са размерите и дълбочината на Байкал. И да, сигурно могат да се запълнят с някакви теории (злият Дейвид, който очевидно имаше някакъв софтуерен дефект, та беше толкова зъл, или беше пълен идиот), но те тотално не бяха дори загатнати във филма. Краят беше безкрайно нелогичен, освен ако не е направен с идеята да има продължение. И какъв въобще беше смисълът да я има героинята на Чарлийз Терон, освен за да имаме и секссимвол във филма?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest