One Piece - сапунките могат да са добри
- ProxyFantasy
- Paragon
- ProxyFantasy
- Paragon
- RRSunknown
- Elder God
- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- ProxyFantasy
- Paragon
Яки.
Ихаа строиха се за големия кютек, са само якия екшън с рибите
баси колко е яко анимирано и шаренко да се гледа тоя арк.
Ихаа строиха се за големия кютек, са само якия екшън с рибите

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- ProxyFantasy
- Paragon
По-скоро смятам, че са под опеката на Световното Правителство, или играят двойна игра.
Иначе чаптъра доста ме разочарова. Смисъл нищо лошо нямаше в цялата глава, просто Ода поукроти страстите и се върна към нормалната скорост на развитие. Иначе интересно ми е колко ли имба е самурая. Очаквам големи неща от него. хД
Иначе чаптъра доста ме разочарова. Смисъл нищо лошо нямаше в цялата глава, просто Ода поукроти страстите и се върна към нормалната скорост на развитие. Иначе интересно ми е колко ли имба е самурая. Очаквам големи неща от него. хД
Аз много се изкефих на момента, когато Зоро и Брук си бъркат в носовете, точно както правят в Гинтама нонстоп
Мм, малко по-сериозно - самураят ме изкефи много! Бях убедена, че е някой смотльо, а той изкара доста сериозна техника
Този дето тормози Лоу ми е много интересен, да видим какво ще излезе оттам. А сега като съберат всички в лабораторията си представям какво мазало ще стане като се свестят