Пенчев си взе ХТС Сензейшън, та аз му го бета тествам тази седмица и личното ми мнение е, че засега рути. Само нещо обърках с контактите, но вероятно е мой пропуск. Той си го взе от гет.бг. Телефонът е съвсем ок, но самите гет.бг се проявиха много цървулски относно поръчката.
Значи, Пенчев избра да го вземе от офиса им, понеже го няма през седмицата, а на мен ми е забранено да получавам пратки в службата. Логично можеше да го вземе само събота. Първо след като отидохме да си го вземем тогава, час и половина преди края на работното време нямаше никой, а после се оказа, че целият офис бил разпуснат от петъка още. Като се оплаках от тях ми обясниха (управителят Теодор Павлович, който ги бил пуснал), че това клиентите да си вземат телефона от офиса им било едва ли не лична услуга за клиентите (при условие, че е платена опция на сайта им) и че не били длъжни да спазват работното си време (което е записано дори в закон). Държа ми адски арогантен тон и в понеделник трябваше да взема такси, защото те не можели да ме изчакат петнайсет минути след края на работното време, само могат да си тръгват по-рано... Та нищо чудно и за други проблеми да са също толкова "отзивчиви". Но ако няма проблеми, може и да е ок.
И все не мога да разбера как ги правиш тези минути... Иначе аз си карам на безжичен, Мтел май поне засега нямат добър нет план, виваком обаче имаха доста интересни неща. Можеш да видиш и как положението с новия евтин бранд на МТЕЛ - Боб.
Що се отнася до лизинга - можеш просто да вземеш потребителски кредит отделно.
П.С. Както пуснах един Гугъл на Теодор Павлович се оказа, че наистина има навика да смята, че клиентите са му задължени и да ги ругае. Баси инфантилното новобогаташче.
http://forum.setcombg.com/index.php/topic,33788.14.html