Amikae wrote:Гошко, аргументи прилагам, само при нуждата на такива. Ти още не си се аргументирал как точно има Pay to win в Eve. Но самото ти твърдение за Pay to win в Eve е абсурдно само по себе си, защото това е игра, в която не това, което имаш е от значение, а това което можеш да правиш с него и алианса, в който се намираш. Ако щеш и Титан си купи, пак ще си най-големия загубеняк в играта. Не знам дали си виждал килмейла на един Мегатрон(май беше?) с някакъв абсурден фит за 20 милярда(!) как го убиват шепа хора? Това ли е Pay to win за теб?
In denial much?
Можеш да купиш есичко в играта, включително герои развивани с години, за rl пари с благословията на CCP. Това не е аргумент, това е факт.
Отговори ми само на този въпрос - ако започнат двама човека да играят днес EVE, но единия само си купи играта, а другия е готов освен играта да плати 300 евро за плексове кой има предимство?
Също ако не ти е ясна разликата между това да те взривят в EVE и това да те убия (нещо което още не е възможно) в Диабло - не мога да ти помогна. За незапознатите - EVE е все едно Диабло ама само на Hardcore. И в тази игра ти можеш да си купиш абсолютно всичко и да ходиш да greif-ваш (не само позволено, но и насърчавано).
Мегатрон за 50 милиарда не съм виждал, но съм виждал как кораб за 50-100 милиона (още познати като 4-5 евро) причинява щети за значително повече от 50 милиарда. С 1 копче - и маймуна може да го направи. И защо си запецнал за ПвП само? Със един сериозно развит индустриалист мога да сговня живота на някой също толкова лесно. При това без да излизам от станцията. Всъщност с day 1 герой мога да сговня живота и този някой и на цялата му корпорация - намирам наемници и им плащам колкото поискат да им разкатаят фамилията без да съм играл 1 ден и да имам и 1 умение над стартовите. Знаеш много добре че имам даже избор по какъв начин да го направят. Даже като се замисля този вариант ще е най-евтин.
Отново за незапознатите ако се чудят защо е толкова важно че могат да се купуват герои - EVE не е като другите игри в които ако играеш повече героя ти става по-як. Там е ако играеш ПО-ДЪЛГО героя ти става по як. Един PvP герой на 1 месец винаги и абсолютно без изключение ще е в пъти по-слаб от PvP герой развиван 1 година. Затова и да се насереш не можеш да минеш някой започнал преди теб - освен ако не си пляснеш портфейла на масата. Тогава леко и спокойно надминаваш всички.
Както и да е аз приклювам с темата тук. Ако искаш прехвърли в тема за EVE и там може да си пишем, достатъчно осрахме тази за Диабло.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.