DIABLO III

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 29, 2012 11:19 pm

Малко оффтопик но единствените нива където атмосферата ме кефи на второ преиграване са адът във втората половина на трети акт и по специално "органичните" нива и halls of agony в първи акт.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 30, 2012 8:00 am

Аз може би съм единственият на света, на когото втори акт му е любим:) Иначе преди Бътчъра е доста яко да.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Wed May 30, 2012 9:08 am

Halls of Agony е хендс даун най-готиния дънджън в цялата игра. Аз паралелно с двойката напредвам лекичко и на найтмеър с Уизърда, доволно лесно е като изключим кофти афиксите които изкачат от време на време на чемпиън паковете.

Пак на тема цялостен геймплей и баланс, аз съм спокоен и съм сигурен че до първия експанжън всички неща от които ревем сега лека полека ще бъдат изчистени. Гледайки назад всички игри на Близард започват тромавичко, но след 5-6 пача нещата се оправят. При Старкрафт не знам как е защото никога не съм я играл, но при Диабло 2, Уаркрафт 3 и УоУ винаги е започвало така. Добре че преди десетина години нямаше къмюнити сайтове, представяте ли си какъв рант щеше да има при пускането на Диабло 2 1.0 :D.

Едит: Клиента се ъпдейтна до версия 1.02

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed May 30, 2012 9:13 am

Mindcrime wrote:Halls of Agony е хендс даун най-готиния дънджън в цялата игра. Аз паралелно с двойката напредвам лекичко и на найтмеър с Уизърда, доволно лесно е като изключим кофти афиксите които изкачат от време на време на чемпиън паковете.

Пак на тема цялостен геймплей и баланс, аз съм спокоен и съм сигурен че до първия експанжън всички неща от които ревем сега лека полека ще бъдат изчистени. Гледайки назад всички игри на Близард започват тромавичко, но след 5-6 пача нещата се оправят. При Старкрафт не знам как е защото никога не съм я играл, но при Диабло 2, Уаркрафт 3 и УоУ винаги е започвало така. Добре че преди десетина години нямаше къмюнити сайтове, представяте ли си какъв рант щеше да има при пускането на Диабло 2 1.0 :D.
то имаше. Първия кинг(хардкор убиец на диабло на хел) се появи 3-4 дни след излизането на играта. БАтъл нет беше перманентно крашнат. И пуснаха 5 пача за първите два месеца като всеки интродюсваше нов счупен билд - WW barb, Chain corpse explosions necroto, jabazon, multizon които тривиализираха играта.

Но имаше офлайн режим на игра което помогна да не са толкова очевидни.

Ашмодан на хел го убих за под 15 сек. Със сървайвал билд.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed May 30, 2012 4:49 pm

Muad_Dib wrote:Аз може би съм единственият на света, на когото втори акт му е любим:) Иначе преди Бътчъра е доста яко да.
И на мен ми е любим , и в двойката най ме кефеше пустинята.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed May 30, 2012 7:40 pm

RRSunknown wrote:
Muad_Dib wrote:Аз може би съм единственият на света, на когото втори акт му е любим:) Иначе преди Бътчъра е доста яко да.
И на мен ми е любим , и в двойката най ме кефеше пустинята.
+1

Mакар че щеше да ми е по-любим, ако вместо пещери с паяци, имахме катакомби, като тези в Диабло 2. И разните оазиси + канализации също не ме кефят. Градът също бледнее в сравнение с Lut Gholein.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed May 30, 2012 8:08 pm

Инферно е голям брик за Барбериана. Едвам убихме 5 пака и бътчъра с едно маге.

Razaelski
Paragon

Post by Razaelski » Wed May 30, 2012 11:51 pm

Малко бекинфо. Влизам аз да бия белиал с некви рандъми. Играта забимва, изплюва ме. Релогвам. Нашите са го заклали, обрали дропа а аз стоя като циганче отвън. Прешъш! :lol:

Отделно, че днеска има пач и.... error 37....
One thing: Where is the queue system?

Razaelski
Paragon

Post by Razaelski » Thu May 31, 2012 2:42 am

The Dragon wrote:
Mindcrime wrote:Halls of Agony е хендс даун най-готиния дънджън в цялата игра. Аз паралелно с двойката напредвам лекичко и на найтмеър с Уизърда, доволно лесно е като изключим кофти афиксите които изкачат от време на време на чемпиън паковете.

то имаше. Първия кинг(хардкор убиец на диабло на хел) се появи 3-4 дни след излизането на играта. БАтъл нет беше перманентно крашнат. И пуснаха 5 пача за първите два месеца като всеки интродюсваше нов счупен билд - WW barb, Chain corpse explosions necroto, jabazon, multizon които тривиализираха играта.

Но имаше офлайн режим на игра което помогна да не са толкова очевидни.

Ашмодан на хел го убих за под 15 сек. Със сървайвал билд.
http://www.someecards.com/usercards/nsv ... M2MjdiMDcx :roll:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 31, 2012 10:10 am

Аз лекичко съм почти 40ти лвл с една демон хънтърката, не знам как да спра да играя проклетата игра:)

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Thu May 31, 2012 8:09 pm

Diablo 3 - Lord of Errors

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 31, 2012 8:37 pm

Е-- МУ МАЙКАТА, 31ви май, ШЕСТНАДЕСЕТ ДЕНА СЛЕД ЛАУНЧА И ПАК НЯМА НИ СЪРВЪР, НИ ДЯВОЛ...

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu May 31, 2012 8:39 pm

Еби му майката - за пръв път ми падна легендарен предмет и ми дропна

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu May 31, 2012 8:44 pm

RRSunknown wrote:Еби му майката - за пръв път ми падна легендарен предмет и ми дропна

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Разочарованието ти, като го видиш каква мизерия е, щеше да е по-голямо. :)

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Thu May 31, 2012 10:38 pm

Хахахаха

Хакнаха на Атене-то акаунта. Всъщност не му го хакнаха ами той сам си се осра.
Spoiler: show
Image
Сега геройчето му е голо и 60 милиона злато ги няма. Ордата от гриндещи предмети за него сигурно са спекли бая.