- Spoiler: show
One Piece - сапунките могат да са добри
- ProxyFantasy
- Paragon
- RRSunknown
- Elder God
Настоящият ли арк е тъп??? Мен до момента въпросният ме кефи на фул макс, а той дори не е почнал още. Много ясно, че няма да ни покажат всяка дребна баталийка. Са тряя да има съспенсец за тва кво е станало със Зоро и сие и кви са тея йетита. Ще видим гъза им ритан в подробности скоро, споко. В момента сетъпват нещото още.
- RRSunknown
- Elder God
Майната му на мотането, Бон-чан рулз агейн!!!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- ProxyFantasy
- Paragon
Хахах добре почна се пак екшъна. Са остава да се изрепчат на Шанкс в един момент, макар че сигурно ще е Биг Мам. 
И анименцето стигна добро място вече преди площада
Хахха Усоп как имитираше Робин черната станция просто умрях дори и погледа
тва само на аниме може да се докара.

И анименцето стигна добро място вече преди площада

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- ProxyFantasy
- Paragon