Fringe

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Killua
Ascendent

Post by Killua » Thu May 17, 2012 8:37 pm

Загледах го аз, първите няколко серии съм изцъкала :)
Засега ми е приятен, неангажиращ, с малко повече фокус върху случаите, отколкото върху героите и отношенията им. Да се надяваме по-натам да наблегнат върху персонажите, че като цяло аз затуй гледам сериалите, не толкова заради историите :)
Оливия ми е малко странна още, не мога нещо да й свикна - една такава по-спокойна, със странна усмивка, леко отнесена. Ще й свикна с времето, предполагам.
shadow dance nikoga ne luje

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed May 23, 2012 11:47 am

Доста е як сериалът като история, към средата на втори сезон съм.
Но има някои скучновати епизоди, които едва ги гледам - например сега от няколко епизода нищо не се случва около основната история, а и случаите са повечето бая скука.
За мое съжаление до този момент няма кой знае какво развитие на отношенията, а Оливия и Питър толкова пък да нямат химия тия двамата - дето се вика, Оливия спокойно може да се земе и с Уолтъра и да не ми направи впечатление.
Уолтър е страхотен - много ме кефи, според мен перфектно би играл някакъв як злодей - сериозната му физиономия е направо крийпи, много яко говори освен туй! А и някак неговите драми и отношенията му с Питър са ми едни от най-интересните за гледане моменти от гледна точка развитие на персонажи/отношения.
В Бройлс съм влюбена - гениален поглед вади, всеки път като се появи и иззема целия екран!
Едни от любимите ми епизоди засега са с Наблюдателите и особено с онова момченце, което намериха под земята! Все се надявам да се окаже и то наблюдател/някой от наблюдателите като малък!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed May 23, 2012 12:00 pm

Аз още не успявам да преборя първи сезон, все нещо по-интересно изскача в по-ограниченото ми време тия дни, ама си е ценно сериалчето и ще се наваксва, са тамън в почивката на останалите сериали дето следя да има кво да гледам ново.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed May 23, 2012 12:02 pm

Ти захапи втори и ще установиш, че намираш време за още едно епизодче... и още едно... и още едно... :P

Мели, да, липсва си химията между Оливията и Питъра, според мен главно защото Ана Торв е от школата на Дженифър Гарнър и Лив Тайлър като трябва да се показват емоции, ама нейната физиономия ми е още по-скучно тъпоумна.

Зяпай си Джон Ноубъл (Уолтър) и Ланс Редик (Бройлс), те поне компенсират могъщо.
Иначе сериалът за мен е Уолтър + някакви там около него и интересни случаи в пипната научнофантастична обстановка. :mrgreen:

Оливията поне става интересна като персонаж малко по-нататък за известно време, иначе актрисата продължава да ми е пълна скръб.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 23, 2012 12:42 pm

Мдам тя после акто става интересна дори за милисекунда-две я усетих като fuckable но това разбира се веднага отшумя, все още е крайно ужасна.

Бтв ние сме на 4.16, готино е, макар че предните сезони вървяха по-леко, ще го видим сега този знаменит 4.19.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed May 23, 2012 12:47 pm

Коле, пробвайте това, което посъветваха Гънслингъра и Армагедона и вижте 4.19 след финала. Историята в него няма връзка със ставащото в четвърти сезон и така май наистина ще е по-добре, защото загатва какво ще има в пети преди още да знаят дали въобще ще им го дадат.
The Best of Mozart

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed May 23, 2012 1:58 pm

passer-by wrote: Мели, да, липсва си химията между Оливията и Питъра, според мен главно защото Ана Торв е от школата на Дженифър Гарнър и Лив Тайлър като трябва да се показват емоции, ама нейната физиономия ми е още по-скучно тъпоумна.
Зяпай си Джон Ноубъл (Уолтър) и Ланс Редик (Бройлс), те поне компенсират могъщо.
Иначе сериалът за мен е Уолтър + някакви там около него и интересни случаи в пипната научнофантастична обстановка. :mrgreen:
Уф, абе поне да беше някаква супер красавица, че барем да си плакнем очите.. Мен и Питър ми е малко безличен... Абе когато и да ги гледам тях двамата или поотделно - едно голямо нищо. И изобщо не ме вълнува какво ще им се случва..
Докато Уолтър примерно може направо сълзи да ми докара понякога - например епизода, в който се изгуби в китайския квартал, наранената му гордост, страха му - страхотен е :)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed May 23, 2012 2:40 pm

Аз съм на втори сезон и до тук и Оливия и Питър много ме кефят, като естествено Уолтър е над тях. А да кажете, че Ана Торв не е красива е срамота :shock:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 23, 2012 2:52 pm

Човече, серизоно ли? Тази с пръчка не бих я докоснал, чернокожата дори е по-хубава.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed May 23, 2012 2:58 pm

Супер антисекси е наистина.
This is it. Ground zero.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu May 24, 2012 2:18 pm

Muad_Dib wrote:Човече, серизоно ли? Тази с пръчка не бих я докоснал, чернокожата дори е по-хубава.
Квот рече младият юрист.
The Best of Mozart

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon May 28, 2012 12:36 pm

Явно вкусовете ми са извратени що се отнася до жени (и игри) :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon May 28, 2012 1:05 pm

Уф още боря първия сезон щото мешам с Psych и Supernatural. Иначе да, малко като благодушна камила излязла от МЕИ гледа девойката и няма грам излъчване в тази роля, до тук поне, не я знам по принцип, не е да е грозна нещо. :roll:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Jun 01, 2012 6:51 am

Я, Ана Торв била племенница на Рупърт Мърдок.
http://www.smh.com.au/articles/2008/05/ ... 24157.html
She's been tipped as the next Cate Blanchett and is media mogul Rupert Murdoch's niece.
За следващата Кейт Бланшет я пробутват... :rofl:

Уикито уточнява:
Her paternal aunt is writer Anna Maria Torv Murdoch Mann, who was married for 31 years to billionaire media mogul Rupert Murdoch.

Демек, женицата играе главната роля в сериал, излъчван от телевизията на чичо й. Е, може и да е съвпадение. :mrgreen:
The Best of Mozart

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 01, 2012 8:58 am

Така е минала покрай Кейт Бланшет, че откровено не я вижда в далечината дори с помощни средства...

Аз иксах да напиша, че укенда довършихме 4ти сезон и просто искам да се разплача, толкова да е банално, бутафорно и демонстриращо сценарен анти-гений наистина не съм очаквал да е....Накрая даже имаше момент тип ранните латиноамерикански сериали...